Touoa
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,334
Ben bütün adreslere kendi numaramla verdim hiçbirinde iptal yokanne baba arkadaş tel nolarından yapıyorlardır. Fake no işe yaramıyor
Ben bütün adreslere kendi numaramla verdim hiçbirinde iptal yokanne baba arkadaş tel nolarından yapıyorlardır. Fake no işe yaramıyor
o zaman insanlar neden bizden almamisSize maddi olarak zararı olmuyor kuponun. Normalde ne kazanacaksınız onu alıyorsunuz.
trendyol firmayı arayıp şu ürünü iptal ettik kargodan çekin diyeceğini sanmam. Kargoya verilmemiş ise sistemden iptal eder geçerler benceHayır geri çektirme hakkına sahip firmalar.
Trendyol iptal eder satıcı uğraşır. Satıcı şubeyi arar ürün şubeden geri çekilir.trendyol firmayı arayıp şu ürünü iptal ettik kargodan çekin diyeceğini sanmam. Kargoya verilmemiş ise sistemden iptal eder geçerler bence
Çekin diyor ne yazık kitrendyol firmayı arayıp şu ürünü iptal ettik kargodan çekin diyeceğini sanmam. Kargoya verilmemiş ise sistemden iptal eder geçerler bence
Yaşandı zamanında yanlış bir fiyatlandırma vardı, kargosu kapının önünden dönen çok kişi oldu.trendyol firmayı arayıp şu ürünü iptal ettik kargodan çekin diyeceğini sanmam. Kargoya verilmemiş ise sistemden iptal eder geçerler bence
Neler aldın senden fikir çalayımaynı şekilde ben de ne alsam karar veremiyorum 7-8 parça bir şey aldım
Bana da yazar misin hocamreklam olmasın dmden yazayım hocam![]()
Ayni sekil cevao bekliyorumyarın sabaha kadar devam eder mi sizce sabahtan sipariş vermek icin