Aykutcnr51
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Ne almıştın ?dağıtıma çıktı benim
Ne almıştın ?dağıtıma çıktı benim
kulaklık aldığım diğer ürünler de aras kargo ile verildi onlar da 1-2 saate dağıtıma çıkıyor geneldeNe almıştın ?
Benim hepsinde fatura kesilmişti, iptal oldu.VPN Kullanmazsanız iptal olur. Önceki hesabınızdan önceki ip adresi ile çıkış yapın. Yeni ip adresi ile yeni üyelik alın. Aynı kredi kartını kullanmayın.
Faturası kesildiyse büyük ihtimal iptal olmaz.
Fatura kesilince de iptal oluyor ve şans işi VPN kullanmadan 7 ürün kargoya verildi 3-4 ü bugün geliyor.VPN Kullanmazsanız iptal olur. Önceki hesabınızdan önceki ip adresi ile çıkış yapın. Yeni ip adresi ile yeni üyelik alın. Aynı kredi kartını kullanmayın.
Aldığın satıcıları pm üzerinden atman mümkün müFatura kesilince de iptal oluyor ve şans işi VPN kullanmadan 7 ürün kargoya verildi 3-4 ü bugün geliyor.
aynı internetten aynı karttan (nays) 4 siparişim de kargoya verildi, ayrıca faturası kesilen ama iptal edilen siparişlerim de oldu, cümlende tek doğru yok maalesefVPN Kullanmazsanız iptal olur. Önceki hesabınızdan önceki ip adresi ile çıkış yapın. Yeni ip adresi ile yeni üyelik alın. Aynı kredi kartını kullanmayın.
Neler aldığını dmden yazma şansın varmı acaba link atsrsan daha güzel oluraynı internetten aynı karttan (nays) 4 siparişim de kargoya verildi, ayrıca faturası kesilen ama iptal edilen siparişlerim de oldu, cümlende tek doğru yok maalesef
Neler aldığını dmden yazma şansın varmı acaba link atsrsan daha güzel olur
Benim yöntemim bu şekilde siz de yönteminizi paylaşım insanlar denesinaynı internetten aynı karttan (nays) 4 siparişim de kargoya verildi, ayrıca faturası kesilen ama iptal edilen siparişlerim de oldu, cümlende tek doğru yok maalesef