Pala
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 627
kaç defa yapabildin ben 1beyler emülatörden anlık olarak yapabilen varmı ben yapamıyorum olmuyor artık
kaç defa yapabildin ben 1beyler emülatörden anlık olarak yapabilen varmı ben yapamıyorum olmuyor artık
sıkıntı çıkarmadı çok hafif ve ses kalitesi mükemmel öneririm şiddetleHocam kulaklık sıkıntı çıkardımı şarjı falan nasıl deneyimlerinizi söylermisiniz
bende dili değiştirmeme rağmen sormuyor şu an, acaba fix mi yedibeyler emülatörden anlık olarak yapabilen varmı ben yapamıyorum olmuyor artık
en uzak odadan mutfağa kadar gittim ona rağmen kopma bile yapmadı çok güçlü çekim gücü desıkıntı çıkarmadı çok hafif ve ses kalitesi mükemmel öneririm şiddetle
Aynen 1 tane aldım kargolandı 2. İçin sorun yaşıyorum şuan yeni hesapla. Bu hesapla daha önce alındı gibi bişey yaziyo.napcaz acabadostlar noxda bir kere sipariş geçtim okey fakat yeni hesap açınca hesaba indirim tanımlamıyor. ne yapmak lazım
birisi yansıdı demişti direkt yansır muhtemelenNays ile limitim bitti Papara ile alım yaparsam ücret iadesi direk yansır mı paparayada ? Bilen varsa lütfen acil cevaplayabilirse çok iyi olur.
evet iptal olabiliyormuş öyle şans işiÜrün kargoya verilmedi ama fatura çıkarıldı acaba iptal ederler mi?