❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Trendyol çalışanlarına info vermeyin beyler :D

arkadaşlar emulator dil ve bölge azerbeycan olmasına rağmen olmuyor başka taktiğiniz varsa söyleyin faydalanalım

arkadailar pc den memu emilatöründen deneyin yeni hesap açın sürekli hep oluyor :D ama benimki iptal olmus sabah 2 ürün siparis etmiştim biri trendyoldu 2side iptal olmus şimdi tekrar yaptım bu sefer tek ve trendyol olmayan f80 stand aldım insaalah gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fixlendi, boşa uğraşmayın.
daha şimdi alım bn

Fixlendi beyler gecmis oldun, bi keyfimiz vardi ulan serefsizliktir bu ya bizim neyimiz eksik neden fixliyorsunuz anlamiyorum cok zorlaniyorum kendimi iyi hissetmiyorum yillardir bu ani bekliyordum hayat iste yapacak bisey yok artik cok gec her sey cok gec, saka lan yok bisey fix diyen vurduruyordur, neyse yazmaya devam edicem sadece sonunu okuyanlar burayi okumaz zaten. Bu fixi bulanin allah belasini vermesin biz ne yaptik bizim gunahimiz ney

Az önce kasa fanlarım geldi Yurt içi kargoyu tebrik ediyorum adamlar fişek gibi ulan Trendyol express yaşadığım şehire yakın yerden getiriyor bide ona rağmen daha gelememiş!

biz de azerbeycan gibi israili destekleseydik toplum olarak trendyol bize de 500 liralık kupon dağıtırdı bak onlara dağıtıyor sen alırsan iptal ediyor ama!!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri