selman.basturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Klavye almıştım teslim edildi dün akşam SSD siparişi verdim bugün akşam kargoya vermişler teslim ederlermi bilmiyorum Trendyol expres kargo firması
demiştim benAynen öyle oldu valla
hayırlı olsun, Monitör ne aldınız ve kaç TL ye denk geldi?Monitör geldi. Mousepad dün kargoya verildi o da gelir umarım.
Sağ olun. 2900'e denk geldihayırlı olsun, Monitör ne aldınız ve kaç TL ye denk geldi?
benimde aynı şekilde 3 parça var, beklemekten başka çaremiz yok gibi benim kargolar trendyol express ve sendeobenim kargo transfer sürecinde yarın dağıtıma çıkar herhalde sizce teslim olur mu ?
Yurtiçi ise hiç bekleme.benim yurtiçi kargo ile gelen kargom transfer sürecinde yarın dağıtıma çıkar herhalde sizce teslim olur mu ?
İade olmuş, arayıp sordum. Hâlâ teslim edilmedi.edildimi iademi
trendyol sitesinde teslim edildi ve kargo sitesinde teslim edildi kişiye dedikten sonra sorun cıkar mı?Sağ olun. 2900'e denk geldi
![]()
LG Ultragear 23.8'' 24gs60f-b 180hz 1ms (GTG) Hdr10 Full Hd Ips Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
LG Ultragear 23.8'' 24gs60f-b 180hz 1ms (GTG) Hdr10 Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com