zaten kamera kalitesi iyi bosver koymak istiyosan koruyucuyu koy
aynı tel bende de var bir ayar yaptıgımı hatırlamıyorum icloud u kaydetmeyi unutma ben kaydetmemiştim hicbir seyimi sonra sıfırlanınca gitti mecbur
bir de icloud kaydetmeyi kapatsan bile şifresini adın soyadın gibi bil sakın unutma
ben telefon giriş şifremi unutmustum bir de icloud şifremi unutunca apple ile konustum telefonumun sıfırlanması icin
sıfırlanınca bile eski icloudu istiyo senden
onu da unutunca apple mail yoluyla faturalarımı attım falan 1 hafta incelendi sonra tekrardan acıldı 0 tel olarak bir de yedekleme yapmadıgım icin her sey gitti uzulme sen de her seyi bir kagıda yaz bir sey yap
telefon duzeni icin de widget kullanabilirsin guzel gorunuyo insta ayarı olarakta yuksek kalite gonderi gibi bir ayar vardı orayı acmanı oneririm
kamera ayarlarına bakabilirsin modları var zengin modunda kullanıyorum sanırım ben ismini yanlıs hatırlamıyosam
gece oldugunda ısıktan dolayı gece modu otomatik acılıyo o zaman fotolar daha kaliteli cekiyo o moddayken ama fotoyu cekmek icin 2 3 sn sabit tutmak gerekiyo sinirini bozar belki ilk kullandıgında habern olsun aklıma geldikce yazıyorm