Arkadaşlarımla kendi aramda oynamak için sunucu kuracağım. Modlu olmasını istiyorum öyle 1-2 mod değil. Crazycraft gibi vesaire. Ya da Minecraft Evi' nin oynadığı sunucular gibi. Öneriniz var mı? Bütçe minecraft sunucusu için 300tl olabilir. Eğer yetersiz ve arttırmam gerekli ise 500 olabilir.
Sunucuyu kurdum ve modlar başarıyla çalıştı, sunucu açıldı. Fakat sunucuya girmek istediğimde bana bunların olmadığını gösteriyor. Sunucuda mevcut. Silip tekrar kurdum ayrıyetten kendi bilgisayarıma kurdum fakat olmadı bunu nasıl düzeltebilirim.
Sunucuyu kurdum ve modlar başarıyla çalıştı, sunucu açıldı. Fakat sunucuya girmek istediğimde bana bunların olmadığını gösteriyor. Sunucuda mevcut. Silip tekrar kurdum ayrıyetten kendi bilgisayarıma kurdum fakat olmadı bunu nasıl düzeltebilirim.
Ben sunucuyu kurdum modları yükledim. Şuan kendi pc'me modları kuruyorum ama 2 modta sorun oldu. Onları yükleyince client açılmıyor. Asla giriş yapmıyor oyuna.Kontrol ettiğimde uyumlu versiyonlar.
Ben sunucuyu kurdum modları yükledim. Şuan kendi pc'me modları kuruyorum ama 2 modta sorun oldu. Onları yükleyince client açılmıyor. Asla giriş yapmıyor oyuna.Kontrol ettiğimde uyumlu versiyonlar.
Bu modu indirin ikinizde, sonra odayı kurun mod menüsünden invite atın oynayın bu kadar basit. Oda kurucusu ne kadar chunks ( görüş mesafesi ) yaparsa herkes o kadar görür.