sinyorita
80+
- Reaksiyon skoru
- 309
Hayallerim oynadınEvet yorumları çok olumlu. Ben büyüğü almıştım çok güzeldi ama yere düştüğü an yıkıldı![]()

Hayallerim oynadınEvet yorumları çok olumlu. Ben büyüğü almıştım çok güzeldi ama yere düştüğü an yıkıldı![]()
Çözüm yere düşürmemekHayallerim oynadın![]()
Gırgır gibi bu.Hocam avuç kadar bir şey bir yeri süpürmüyor pek
Attığım kontrolcüde kumandalı kontrol var.anakartta benim argb girişi yok id cooling in argb si çalışmıyor buna ne lazımdı aklıma gelmedi burdan alabileceğim varmı onu çalıştırmak için![]()
o gırgır turgut ekimin son videoda var isteyen bakabilirÇözüm yere düşürmemek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gırgır gibi bu.
Attığım kontrolcüde kumandalı kontrol var.
Ben bu konudaki kulaklığı aldımda ondan dolayı bunları indirimli fiyatından almak için yeni hesap şart mı?Benim eski hesapta çalıştı. Ara ara refresh atıyor eski hesaplara. Çalışmıyorsa hesap açıp alabilirsiniz.
fan lazım değil sadece kontrolcu lazım ama hangisi iş görür çözemedimÇözüm yere düşürmemek
Gırgır gibi bu.
Attığım kontrolcüde kumandalı kontrol var.
A6V ile aynı kalitede olduğunu belirtti satıcısı. Yine de pek güvenemedim.Yorumları çok iyi hocam, üzeceğini sanmıyorum aynı olmasa bile.
Alınır mı hocam?MASAÜSTÜ MİKROFON 647,14TL
Alınır mı hocam?
Bence alınır.A6V ile aynı kalitede olduğunu belirtti satıcısı. Yine de pek güvenemedim.
Kontrolcü eklendi.fan lazım değil sadece kontrolcu lazım ama hangisi iş görür çözemedim
Deneyin, olmazsa tekrar açarsınız.Ben bu konudaki kulaklığı aldımda ondan dolayı bunları indirimli fiyatından almak için yeni hesap şart mı?
₺138 - KZ EDX Pro (Yeni Hesap Kuponuyla)**
Duzenli olarak aliexpressden alisveris yapiyorum 10 15 gun icerisinde teslim ediliyor urunler alirken vergi oderseniz birdaha vergi odenmiyor ptt kargo getiriyorforum.donanimarsivi.com
fiyatına göre yorumlarsak baya iyi bişey bence bilemedimHocam avuç kadar bir şey bir yeri süpürmüyor pek