A6V ile kasası aynı geldi bana da, ayakları farklı. Bunun kullandığı ayağı Fifine A8 serisinde kullanmış sanırım. Mikrofon kalitesi olarak birebir aynı mı A6V ile?Fifine A6V zaten bu. 375 TL ye kaçmaz. Hatta ihtiyacı olmayan bile alsın direkt. Bedava bu mikrofon için.
Yorumları çok iyi hocam, üzeceğini sanmıyorum aynı olmasa bile.A6V ile kasası aynı geldi bana da, ayakları farklı. Bunun kullandığı ayağı Fifine A8 serisinde kullanmış sanırım. Mikrofon kalitesi olarak birebir aynı mı A6V ile?
Fifine de zaten merdiven altı üretim yapan bir firmaydı. şimdi ne halde bilmiyorum. Aynı üretim büyük ihtimalle. kalitede fark olacağını sanmıyorum. Daha önce aliexpressden hiç alışveriş yapmadım fakat ilk defa bu mikrofon için yapacağım.Çakması ama muhtemelen kalite aynıdır.
Teşekkürler görmemişim. Konuda paylaşılan kaliteli midir acaba?Konuda mevcut hocam.
Hocam ataşehirde ekmek 10 tl 37 gün ekmek yemesen alıyon zaten. düşünmek hata. ilk defa aliexpress den alışveriş yapıcam şu ürün için.Yorumları çok iyi hocam, üzeceğini sanmıyorum aynı olmasa bile.
271 tl vergi varFifine A6V zaten bu. 375 TL ye kaçmaz. Hatta ihtiyacı olmayan bile alsın direkt. Bedava bu mikrofon için.
27 gün daha yemeyiz hocam o sıkıntı mı Allah aşkına .d271 TL vergi var
11.11DE olabilir sanırım.İndirimler var ama ilk siparişe özel 600/120 indirim 11.11 de mi olucak kodu falan var mı göremedim?
Farklı hesapla evet. Konuda yazdım.Birden fazla ürün alabiliyor muyuz arkadaşlar. Hem kablosuz şarj cihazını hem tv box filan alamaz mıyız? Sepeti 800-1000 liraya tamamlasak.
Evet işinizi görür, yorumlar iyi fiyat da bedava.Teşekkürler görmemişim. Konuda paylaşılan kaliteli midir acaba?