Neler Yeni

🔥İndirim 💥 ALİEXPRESS 11.11 VE İLK SİPARİŞ İNDİRİMLERİ 💥

Hydranoid

80+ Bronze
3 fanlı ARGB seti alacak arkadaslar için onu her bilgisayarda kullanabiliyorsunuz yanılgıya düsmeyin o 3pin argb bağlantısı gösteren sey kasanın diğer argblerini anakart veya baska fanlarını senkronize etmek veya ankarttan kontrol için bağlantı onun dısında siz kumanda üzerinden parlaklığını mod hızını çoğu seyi kontrol edebiliyorsunuz. Ben Aliexpressle uğrasamam diyenler varsa eğer ben bu ürünü kullanıyorum fan hızı da kontrol ediliyor (3 kademe olarak) direkt fanları açıp kapatabiliyorsunuz ledleri de açıp kapatabiliyorsunuz isteyene video atabilirim. Pazartesi veya salıya kapınızda olur :D

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
Kablosuz şarj için cihaz arıyordum, paylaştığın ürünün fiyatı iyi geldi sabah uyandırmak için de işlevi varmış falan bakalım umarim coil whine olmaz yoksa direkt iade ederim. Teşekkürler paylaşım için.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Volkan
3 fanlı ARGB seti alacak arkadaslar için onu her bilgisayarda kullanabiliyorsunuz yanılgıya düsmeyin o 3pin argb bağlantısı gösteren sey kasanın diğer argblerini anakart veya baska fanlarını senkronize etmek veya ankarttan kontrol için bağlantı onun dısında siz kumanda üzerinden parlaklığını mod hızını çoğu seyi kontrol edebiliyorsunuz. Ben Aliexpressle uğrasamam diyenler varsa eğer ben bu ürünü kullanıyorum fan hızı da kontrol ediliyor (3 kademe olarak) direkt fanları açıp kapatabiliyorsunuz ledleri de açıp kapatabiliyorsunuz isteyene video atabilirim. Pazartesi veya salıya kapınızda olur :D
Teşekkürler doğru PSU ya bağlayınca gerek kalmıyor kendi fanlarını zaten direk bağlıyorsun. Bu arada 769 TL şuan 11.11 ile 751 diyor 120 TL düşmüyor muydu 600 üstüne

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Turuncu Keskin

mtngnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metin Gönül
Ürün hakkında veya fiyatının uygunluğu hakkında bilgim yok. Ama olumlu yorum almış. Ortalama 600 civarına geliyor.

kullanıyorum. hatta şu an o klavyeden yazıyorum. 2 pc aynı anda kullandığım için tek klavyeyle ikisini de yönetebiliyorum. en büyük artısı bu. küçük medya tuşları yok vs handikap ama tuş hissiyati sesi ve pil ömrü gayet iyi.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,266
İsim
yusuf ecer
Kablosuz şarj için cihaz arıyordum, paylaştığın ürünün fiyatı iyi geldi sabah uyandırmak için de işlevi varmış falan bakalım umarim coil whine olmaz yoksa direkt iade ederim. Teşekkürler paylaşım için.
Rica ederim, afiyet olsun.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,266
İsim
yusuf ecer

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1