1500 - 3000 TL Arası Mekanik Klavye Önerisi

PunkiesT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
Satın aldığım CORSAIR K70 PRO Optik-Mekanik iade etmiş bulunmaktayım. Oyun oynarken kendi kendine basan tuşlar basmadığım halde elim hazır beklerken WSAD tuşlarında kendiliğinden basması ve çok aşırı gürültü ve alttan gelen tınlama sesi gece çok rahatsız edici oluyordu. Tuş basımının çok hassas olmasına gerek yok tuşların bastığım zaman işlesin. Hem oyun hem de yazı yazarken sıkıntı çıkarmasın şu an A4Tech Bloody B120 aynı anda birkaç tuşa basma sıkıntısı var ama oyun için pek iyi değil gibi. Klavyeden aradığım özellikler %100 olsun NumLock tuşları olsun, bilek desteği RGB olması yazı yazarken oyun oynarken çok hassas olmasına gerek yok, Türkçe Q klavye olması (Türkçe harfler bulunsun, Enter büyük olursa iyi olur). Bir de ses olarak fazla ses çıkarmazsa iyi olur geç saatlerde de yazı yazdığım için gürültü sıkıntı olabiliyor hangi Switch bu konuda daha sessiz bilmiyorum.

Hocam asus rog strix scope rx aldım ben bugün daha deneyimleme şansım olmadı fakat herkes övüyor. Bakın isterseniz.

1000 TL Daha koyup bunu almak sanki çok daha iyi olur.
Enter küçük, Qwerty ama ingilizce. He birde eski kasa. Onun harici her tuşun basım hissiyatını ayarlayabiliyorsun. Bilek desteği mıknatıslı, ister klavye ile kullan ister klavyeden uzak kullan. İstersen de kullanma. Tek bir medya tuşu var, şarkı atlamak için 2 - 3 kere tıklamak gerekebiliyor. Tekerlekle de ses azaltıp arttırabilirsin. Ekranı söylemiyorum zaten en dikkat çekici özelliği.

( Her tuşta omni point switch yok ! )

asus rog strix scope rx
Biliyorum o modeli ama bana uygun değil kendi bilek desteği olması lazım ürünün oda yok Asusun bu modeli güzel ama çok fiyat artıyor oda tuş basım sesini bilmiyorum ama.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Enter küçük, Qwerty ama ingilizce. He birde eski kasa. Onun harici her tuşun basım hissiyatını ayarlayabiliyorsun. Bilek desteği mıknatıslı, ister klavye ile kullan ister klavyeden uzak kullan. İstersen de kullanma. Tek bir medya tuşu var, şarkı atlamak için 2 - 3 kere tıklamak gerekebiliyor. Tekerlekle de ses azaltıp arttırabilirsin. Ekranı söylemiyorum zaten en dikkat çekici özelliği.

Tkl istemiyorum %100 olacak klavye numlock tuşlarını kullanıyorum şifre sayı filan yazarken rakamsal şeyler işime yarıyor ve Türkçe Q klavye arıyorum ingilizce olmasını istemiyorum.

Tkl istemiyorum %100 olacak klavye numlock tuşlarını kullanıyorum şifre sayı filan yazarken rakamsal şeyler işime yarıyor ve Türkçe Q klavye arıyorum ingilizce olmasını istemiyorum.
Bunlara ek mekanik olması şart mı ? Ona göre model önericem.

Bu klavye 2700tl civarı düşüyor bu fiyata alınmaz

Bunlara ek mekanik olması şart mı ? Ona göre model önericem.
Bilmiyorum sessiz mekanik klavye var mı oyun ve yazı yazmak için lazım aslında genelde bu modeli öneriyorlar. Şu yukarda yaqzdığım Asus modelde gözümde pahalı biraz oda saydığım özelliklerde arıyorum mekanik olmayan varsa güzel onada bakabilirim.

Bilek desteği yok zaten benlik hiç değil gaming gecesinde Flare II gelirse alırım belki fiyatı biraz daha düşer nasıl klavye bilmiyorum ama.

Geri