🔥İndirim 💥 ALİEXPRESS 11.11 VE İLK SİPARİŞ İNDİRİMLERİ 💥

şu gamepadi almayı düşünüyorum fakat görsellerde küçük görünüyor. Normal kollardan küçükse almayayım.

Beyler 400 liralik malzeme için bir indirim kodu vb. var mı? İlk defa sipariş vereceğim ona özel bir indirim vb.?

Kardeşim için apple pencil alternatifi aldım:
Ekran görüntüsü 2023-11-11 154207.png

bana bir adette 4 pin li rgb i 3 pin li argb ye dönüştürücü lazım yoksa hub almak daha mi mantıklı çünkü anakartta rgb girişi var argb girişi en yok kararda veremedim çeşit çok :kekw:

bana bir adette 4 pin li rgb i 3 pin li argb ye dönüştürücü lazım yoksa hub almak daha mi mantıklı çünkü anakartta rgb girişi var argb girişi en yok kararda veremedim çeşit çok :kekw:
Rgb argbye dönüştürmek teknik olarak imkansız hocam. Hub en mantıklısı. Veya kumandalı kontrolcü.

beyler pc den linklere tıkladığımda ürün ülkenize gönderilemiyor diyor sebebi ne olabilir acaba.
mobilden sıkıntı yok ama pc de böyle diyor
1699710990835.png

Sorunun sebebini buldum sanırım.
Durdurmaya zorlayınca internet kökten gitti bende tamamen sildim çünkü uygulamayı açınca da bağlı değilsiniz diyordu oto başlatma da kapalıydı ve bazen wifiye bağlı iken bile sanki interneti kabloyla bağlamış gibi simge çıkarıyordu.
Öneriniz için teşekkürler yinede.
IMG_20231111_170918.jpg

Geri