8 10 günAgalar bunlar tahmini kaç günde geliyor
Hayır maalesef.Hocam mikrofonu alıyorum pişman ederse iade seçeneğimiz var mı
Düzenli sipariş veriyorum. En geç 15 en erken 6 günde ulaştı elime.Agalar bunlar tahmini kaç günde geliyor
önümde kocaman bir cisim durucak benim masa geniş ama yinede rahat edemem herkes yayıncı sanırım.Fifine A6V zaten bu. 375 TL ye kaçmaz. Hatta ihtiyacı olmayan bile alsın direkt. Bedava bu mikrofon için.
Mikrofon standı ile yer kaplamıyor hiçönümde kocaman bir cisim durucak benim masa geniş ama yinede rahat edemem herkes yayıncı sanırım.
Fifine değil de fifine muadili çakma deniyor. Fifine olsa 50 tane alırdım o fiyattan.Fifine olduğuna eminsek sipariş vereceğim pişman eder mi sizce
Benzer kalitede midir sizceMikrofon standı ile yer kaplamıyor hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fifine değil de fifine muadili çakma deniyor. Fifine olsa 50 tane alırdım o fiyattan.
Kanka kullanmadığın zaman başka yere kaldırırsınönümde kocaman bir cisim durucak benim masa geniş ama yinede rahat edemem herkes yayıncı sanırım.
Türkiyeden alan çok kişi var, memnun kaldıklarını söylemişler yorumlarda.gamepad iyi midir acaba
Yakındır bence, fifine da asyada üretiliyor zaten.Benzer kalitede midir sizce
Ustam Bluetooth ile Fps oyunlari oynanır mı? İlk defa Bluetoothlu alacagimkullanıyorum. hatta şu an o klavyeden yazıyorum. 2 pc aynı anda kullandığım için tek klavyeyle ikisini de yönetebiliyorum. en büyük artısı bu. küçük medya tuşları yok vs handikap ama tuş hissiyati sesi ve pil ömrü gayet iyi.