selman.basturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
2 tane sipariş vermiştim ssd de biraz önce teslim edildi 2 side teslim edildi
off hadi yaKargo teslim edilmicek dendi ve sanırım iadeye düşürebilmek için 3 gün boyunca bekleticekler.
Bana sadece ad ve soy ad soruldu
aga onlara trendyol mu demiş yaniKargo teslim edilmicek dendi ve sanırım iadeye düşürebilmek için 3 gün boyunca bekleticekler.
Bana sadece ad ve soy ad soruldu
Yarın Aras kargo genel müdürlüğünü falan arayıp biraz uğraşırımoff hadi ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aga onlara trendyol mu demiş yani
Evet bana öyle dedioff hadi ya
aga onlara trendyol mu demiş yani
Orasını Allah bilir ama çoğu kişiyi mutlu etti o yüzden sorun yoksizce konuyu açan kişi sevap mı işledi yoksa günah mı
agaa yaaaYarın Aras kargo genel müdürlüğünü falan arayıp biraz uğraşırım
Evet bana öyle dedi
adam ders kitabı almış hepimizin günahı silindi rahat olun askldjakljsdŞurası temizinden 350 TL'ye geldi. Trendyol express az önce getirdi geriye kalan yarışmacılara başarılar diliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Orasını Allah bilir ama çoğu kişiyi mutlu etti o yüzden sorun yok
ben 1 tane denedim oda iptal oldu en az 15 hesaptan tüm açıkları kullanacak şekilde uğraşacağım artık, hayırlı olsun ürünlerBugün 3 tane daha Express kargom teslim edildi, toplamda 11 kargo başarılı 0 iptal![]()
bendede böyleYarın Aras kargo genel müdürlüğünü falan arayıp biraz uğraşırım
Evet bana öyle dedi
Djkdkskskskskkxkdk çözersem siliniradam ders kitabı almış hepimizin günahı silindi rahat olun askldjakljsd
Trendyol canlı desteğe bağlanıp yaz, talep oluşturmayı dene. Benim 13 kasıma gün verildiği için yarına bekletiyorlar ama sanırım senin cumartesi sondu, talep oluşturmayı denebendede böyle
hocam çözmen gerek asldkşjasdDjkdkskskskskkxkdk çözersem silinir