❌İndirim Bitti! Kingston Fury Renegade 1TB M.2 SSD (2189₺)

Vapelord

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Son düzenleme:
M2 soğutma bölümü olan bir anakartta makina Gibi çalışır bu SSD
ben bu ürünü Trendyol bug ıyla almıştım anakartım Asus rog b 550f atx anakartın soğutucu bloğunu mu takiym kendi bloğumu kalsın karar veremedim. Mantıklı olan hangisi?

ben bu ürünü Trendyol bug ıyla almıştım anakartım Asus rog b 550f atx anakartın soğutucu bloğunu mu takiym kendi bloğumu kalsın karar veremedim. Mantıklı olan hangisi?
Kaç tutmuştu hocam bide ürün 7/8 cm civarı mi sende de bana küçük geldi de biraz

Hocam 2189 du yine -600 de indirim aldım. Boyutu normal m2 ssd lerle aynı ssd slotları bu boyutlara göre ayarlanır global olarak zaten. Şuan sıcaklık değerleri fena değil ancak yük altında baya yükseliyo bi soğutucu tavsiye ederim bu ürünü aldıysanız.

Asus Prime B550M-K anakartına sahibim. Hazır sistemde bu SSD’nin soğutuculu olanını aldım fakat sistem henüz elime ulaşmadı. Benim sistemime soğutuculu olanı uygun mudur? Aralarındaki farkı kısaca açıklayabilir misiniz?

980 pro aldım bende 2500 e bumu iyi samsung mu ? Ama laptopra sogutucu mevzusu nasıl çalışır bilmiyorum.

Asus Prime B550M-K anakartına sahibim. Hazır sistemde bu SSD’nin soğutuculu olanını aldım fakat sistem henüz elime ulaşmadı. Benim sistemime soğutuculu olanı uygun mudur? Aralarındaki farkı kısaca açıklayabilir misiniz?
-Sisteminizde işlemci soketine yakın m.2 slotunu kullanın. Çünkü diğer soket gen3 ve burada bu ssd'den tam verim alamazsınız. Ayrıca muhtemelen ekran kartınızın altında kalacağı için soğutucu bloğu olan bir ssd oraya sığmayacaktır.
-Soğutucusu olan bir ssd büyük boyuttaki dosyaların okunması ve yazılması sırasından termal olarak limitlenmeyeceği için daha uzun süre yüksek hızda (Hız kısmadan) veri akışı sağlayabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

980 pro aldım bende 2500 e bumu iyi samsung mu ? Ama laptopra sogutucu mevzusu nasıl çalışır bilmiyorum.
Soğutucu bloklu model çoğu laptop için uygun olmayacaktır. Düz versiyonunu tercih edin. Samsung pro 980 ile kıyaslamaya çok gerek yok çünkü performansları birbirine çok yakın. Tavsiyem, hangisini ucuz bulduysanız onu tercih edin. 3. bir seçenek de kingston kc3000 olurdu bu segmentte.

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    1.5 MB · Hit: 84
Son düzenleme:
Sisteminizde işlemci soketine yakın m.2 slotunu kullanın. Çünkü diğer soket gen3 olduğu için tavsiye etmem. Ayrıca muhtemelen ekran kartınızın altında kalacağı için soğutucu bloğu olan bir ssd oraya sığmayacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sistem hazırlanırken beni aramadılar. Sığmazsa ne yapabilirim?

Sistem hazırlanırken beni aramadılar. Sığmazsa ne yapabilirim?
Kurulum hizmeti olan bir sistem aldıysanız zaten kurulumu yapacak kişiler, resimde işaretlediğim gen4 soketi kullanacaktır. Telaşa gerek yok.

Kurulum hizmeti olan bir sistem aldıysanız zaten kurulumu yapacak kişiler, resimde işaretlediğim gen4 soketi kullanacaktır. Telaşa gerek yok.
Evet, kurulum hizmetli bir sistem aldım. İtopya müşteri hizmetlerine bağlanmak eziyetten ibaret. O yüzden sistem geldiğinde göreceğim. Bilgilerin için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,960
Üyeler
186,125
Son üye
Nurdo
Geri