stoneandiron
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
güzel fiyat alanlara hayırlı olsun
Benim haterların genel özetiNays ile diyenler Amazonda ne zamandır Nays var ? Yazmak için yazıyorsunuz, ve insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.
Senin haterının bu forumda ne işi var hacı, sen alınma, gücenme yolunda devam et. Biz senden razıyız. Eleştirilere de açık olduğun sürece takibe, desteğe devam...Benim haterların genel özeti
Mic konusunda sana katılıyorum. Çok daha iyi mic'li kulaklıklar var. Ben halihazırda Quadcast kullandığımdan beni ırgalamamıştı, lakin mik performansı pek iyi olmasa da harici mic kullanmayan arkadaşlar için yeterli düzeyde olacağını düşünüyorum.Mikrofonunu hiç beğenmedim,kendi sesimi tanıyamıyordum. Bende çıkardım kutusuna koydum köşede öylece duruyor.
1800 oldu. 1900'e çıktı. 1800'e düştü. Şimdi de 1700 oldu. Daha da düşer mi? Ben sanmam.Birkaç gündür bu fiyatta değil miydi? Kırmızı olanı 100 lira daha pahalıydı.
Ilk siparis indirimi ve naysa ilk kez para yukleme indirimi ile 1620ye geldi toplam ve +%15 daha indirim gelecek cok iyi fiyat
Eski senenin bunlar 2025/2016 ninmiş1829 TL aldık diye seviniyorduk şuraya bak naysla 1500 TL denk geliyor
Aynısını ben yazacaktım. 1829 ₺ ye aldık diye seviniyordum. Şu duruma bak hele1829 TL aldık diye seviniyorduk şuraya bak naysla 1500 TL denk geliyor