Domain Almak İçin Site Önerisi

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,742
İlk kez domain alacağım bu konuda daha önce işlem yapmış arkadaşlardan uygun ve güvenilir site tavsiyesi alabilir miyim lütfen.

İyi Forumlar

Turkticaretnetten com.tr (21 TL) ve xyz (ücretsiz) domainini alabilirsin. Ayrıca edu mailin varsa bir yıllık hosting paketide ücretsiz yine edu mailinle github student devolopers programından .me domainini ücretsiz olarak alabilirsin

Google domains kendi sıfırdan domainini alacaksan
Baktım ona ama google artık domain vermiyor başka yere yönlendiriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turkticaretnetten com.tr (21 TL) ve xyz (ücretsiz) domainini alabilirsin. Ayrıca edu mailin varsa bir yıllık hosting paketide ücretsiz yine edu mailinle github student devolopers programından .me domainini ücretsiz olarak alabilirsin
Teşekkürler hocam, peki googledan almak istedim ama beni başka bir siteye yönlendirdi bir bilginiz var mı bununla ilgili. Acaba bu da google'nin yeni bir sistemi mi?

Teşekkürler hocam, peki googledan almak istedim ama beni başka bir siteye yönlendirdi bir bilginiz var mı bununla ilgili. Acaba bu da google'nin yeni bir sistemi mi?

Bu squarespace wix gibi bi sistem iyidir. Google yönlendiriyorsa sakat çıkmaz zaten. Com tr domain alma bence doğru düzgün bi com / net domain al.

Bu squarespace wix gibi bi sistem iyidir. Google yönlendiriyorsa sakat çıkmaz zaten. Com tr domain alma bence doğru düzgün bi com / net domain al.
Teşekkür ederim kanka zaten com.tr diye düşünmüyorum com olarak alacağım direkt

Güzel Hosting

Maalesef bilgim yok hocam

Domain ve hosting sitesi sordun ya, Güzel Hosting. Kendim kullanıyorum. Bilet destek sistemi var. Bir sorunun olduğunda ayıt açınca 15 dk da falan bakıyorlar hemen. Bazen uzayabilir, bazen kısaladabilir.
Güzel yani.
Tamamdır teşekkürler

Domaini nereden aldığının önemi yok güvenli bir firma olsun yeter hepsi icann için aracılık yapıyor sadece domaini çalmayacak sonrasında başkasına satmayacak güvenli bir site olması yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,340
Üyeler
186,466
Son üye
draxyonline
Geri