ismailkartal_fan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 136
Yaklaşık 1 ay önce itopyadan MSI G2412 almıştım test yapıyım dedim sizce ghosting mevcut mu ?
Fotoğraf ile olmaz asıl video ile anlaşılır , videoda çok fazla olmadığı gözüküyor. Panele göre normal derecede bir ufak ghosting söz konusu.Videoda ghosting görünmüyor fotoğraf çek.
hocam ayar nasıl yapılıyor bide hangi kademede olmalıUfaktan bir bulanıklık söz konusu ama G2412 modeli için normal, dert edilecek bir şey yok. Overdrive ayarınız doğru kademede mi?
Bu monitör ayarları konusunda bir rehber hazırla bence mesela ben aldım alalı hangi ayarları yapmam gerekli bilmiyorum.Ufaktan bir bulanıklık söz konusu ama G2412 modeli için normal, dert edilecek bir şey yok. Overdrive ayarınız doğru kademede mi?
Reis bende oyunda çamur gibi oluyor benim son konuya bir baksanaUfaktan bir bulanıklık söz konusu ama G2412 modeli için normal, dert edilecek bir şey yok. Overdrive ayarınız doğru kademede mi?
Monitörün arkasındaki tuşlardan menüyü açıp overdrive kademesini Fatest'e almanız gerekiyor.hocam ayar nasıl yapılıyor bide hangi kademede olmalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buyrun
Hocam cahilliğime verin overdrive diye bi seçenek bulamadımMonitörün arkasındaki tuşlardan menüyü açıp overdrive kademesini Fatest'e almanız gerekiyor.
Her monitör için ayarlanması gerekenler değişiklik gösterdiğinden bu konuyla alakalı rehberlik bir durum yok çok fazla, ortak olarak ayarlanması gereken şey overdrive ayarı sadece. G2412 için ayarlanması gerekenleri daha detaylı açıklarım bu konuda.Bu monitör ayarları konusunda bir rehber hazırla bence mesela ben aldım alalı hangi ayarları yapmam gerekli bilmiyorum.
Menü ingilizce ise Response Time olarak geçiyor da olabilirHocam cahilliğime verin overdrive diye bi seçenek bulamadım
Bende türkçe tepki süresi olarak geçiyor sanırım En hızlı, normal , hızlı var bende HızlıdaHer monitör için ayarlanması gerekenler değişiklik gösterdiğinden bu konuyla alakalı rehberlik bir durum yok çok fazla, ortak olarak ayarlanması gereken şey overdrive ayarı sadece. G2412 için ayarlanması gerekenleri daha detaylı açıklarım bu konuda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Menü ingilizce ise Response Time olarak geçiyor da olabilir
evet hocam şimdi ayarladımBende türkçe tepki süresi olarak geçiyor sanırım En hızlı, normal , hızlı var bende Hızlıda
En hızlıya alabilirsinizBende türkçe tepki süresi olarak geçiyor sanırım En hızlı, normal , hızlı var bende Hızlıda