Bence beni dinle aç bir tane youtube kanalı monitör hakkında alınır mı hangisi alınmalı incelemeler gibi videolar çek iyi yerlere gelirsin kaç kişi monitör arıyordur illaha karışısına çıkarsın çok rakip yok.
Benim 2412 yi seçmemde ki en büyük etken Hocamın anlattığı bilgilerdi mesela.Böyle kaç kişiye yardımcı oldu kim bilir. Youtube a giriş yaparsa hem gelirde sağlar iyi olur.
Yorumlarınız için teşekkür ederim, motive ettiniz beni Elimde gerekli ekipmanlar olmadan inceleme işine girmeyi istemiyorum pek. Eğer gerekli ekipmanları sağlar ve önümüzdeki dönemlerde yeterince zamanım olursa açacağım bir kanal.
Benim 2412 yi seçmemde ki en büyük etken Hocamın anlattığı bilgilerdi mesela.Böyle kaç kişiye yardımcı oldu kim bilir. Youtube a giriş yaparsa hem gelirde sağlar iyi olur.
Ben bu adam olmasa bilgi edinemicem ki monitörle ilgili kaynak yok bildiğin bende alıcağım zaman sordum çok iyi insan ya dediğin gibi çok kişiye yardımcı olur millete güzel monitör almayı gösterir. @Adriatique
Ben bu adam olmasa bilgi edinemicem ki monitörle ilgili kaynak yok bildiğin bende alıcağım zaman sordum çok iyi insan ya dediğin gibi çok kişiye yardımcı olur millete güzel monitör almayı gösterir. @Adriatique
Alıntıyı görüntüle
Sağ üstteki Monitörleri belirleye basın ve monitörünüzde hangi rakam yazıyorsa üstteki Ekran:1 yazan yerden monitörünüzün ekranınızı seçin ve ''Bu aygıt için benim ayarlarımı kullan''a tik atın. Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Ekle'ye tıklayın ve listeden ''LG ULTRAGEAR 27gn650-b''yi seçip Tamam'a basın.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Gelişmiş'e tıklayın ve Sistem varsayılanlarını değiştir deyin.
Çıkan ekranda bir üstte yaptığımız işlemi tekrarlamadan tekrardan Gelişmiş'e tıklayın.
Alıntıyı görüntüle
İşaretli yere tik atın.
ICC Profiliniz aktif olmuş oldu böylelikle. Artık burayı kapatabilirsiniz.
Monitörün menüsünü açıp eğer menüyü kurcaladıysanız menüyü sıfırlayın ve bu ayarları uygulayın:
Oyun modu: Kullanıcı
Gece Görüşü: Kapalı
Tepki Süresi: En Hızlı
Yenileme Hızı: 170Hz
Prodesyonel mod: Kullanıcı
Göz koruyucu: Kapalı
HCDR: Kapalı
Görüntü İyileştirme: Kapalı
Parlaklık: Gözünüze en iyi nasıl geliyorsa
Karşıtlık: 70, fakat parlaklığa bağlı 3 aşağı 5 yukarı bir miktar değiştirmeniz gerekebilir deneyerek en uygun ayarı bulabilirsiniz.
Hocam bende de titremeli bir gecikme gibi bir şey oluyor 120Hz'e aldığım zaman ise pıt pıt gibi bir gecikme oluyor oyunda köşelerden geçerken normal mi sizce?
Hocam bende de titremeli bir gecikme gibi bir şey oluyor 120Hz'e aldığım zaman ise pıt pıt gibi bir gecikme oluyor oyunda köşelerden geçerken normal mi sizce?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam peki oyunda ufakta olsa genelde yürürken veya çapraz geçerken titremeli bir gecikme gibi sorun var mı?