Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oh ne güzel sen sıcacık yatağında yat tabikargo ücreti de benden olsun![]()
Oh ne güzel sen sıcacık yatağında yat tabikargo ücreti de benden olsun![]()
Valla çok sevinirimTabi canım tabi hatta hediyem olsun neden atıyorsun ki![]()
AVM ye gidebilirim bir ürün alacaktım bizim buradaki AVM de yok airport AVM de ki şubede gösteriyor stoğu belki uğrarım yarın AVM yeValla çok sevinirim
gerçekten böyle sabaha kadar bekleyen var mı acabaOh ne güzel sen sıcacık yatağında yat tabi![]()
Var tabi ama sabaha kadar değil sabah erken gidiyorlar AVM açılışına oradan mağazaya giriyorlargerçekten böyle sabaha kadar bekleyen var mı acaba
Sen çık ama yanına sıcak şeyler alACIBADEM ŞUBESİNE GİDİP SIRADA OLAN VARMIONA GÖRE ÇIKICAM ARABAYLA
Knk araba sıcak zaten bide termos var büyükVar tabi ama sabaha kadar değil sabah erken gidiyorlar AVM açılışına oradan mağazaya giriyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sen çık ama yanına sıcak şeyler al![]()
Hayırlısı olsun knka umarım alırsınKnk araba sıcak zaten bide termos var büyükmodart sistemi satılığa koycam bunu alayımda
![]()
Çok iyi bir stok oranı ama muhtemelen al satcilar yüzünden erken bitecek800 Stok varmış bu sefer herkes rahatça alır artık bunu da alamayan ne bilim internetini vs sorgulasin bence800 olduğu için 4060 veya 3060ti filan olabilir stoklar bitsin diye koyulabilir iyi bir fiyata çıkacaksa 3000 serisi ağırlık basıyor bence ( Düzeltme 4000 serisi olacakmış )
Hocam bence sabah namazına kalkın sonra gidip sıra bekleyin derimACIBADEM ŞUBESİNE GİDİP SIRADA OLAN VARMIONA GÖRE ÇIKICAM ARABAYLA
Hava kötü zaten knk herkesin gidip şuan sıraya gireceğini düşünmüyorum açıkta bekleyemez kimseHocam bence sabah namazına kalkın sonra gidip sıra bekleyin derim
o sırada mağazanın önünde bekleyenlerHava kötü zaten knk herkesin gidip şuan sıraya gireceğini düşünmüyorum açıkta bekleyemez kimse