Kutleloove
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Komisyon alınca aynı fiyattan mı oluyorGENÇLER AİRPORT AVM YE GİDİYORUM İSTEYENE SİSTEMİ ALIRIM ALABİLİRSEM AYNI FİYATTAN VERİRİM AMA KOMİSYON ALIRIM HEKENDİME ALMİCAM ÇÜNKÜ
Komisyon alınca aynı fiyattan mı oluyorGENÇLER AİRPORT AVM YE GİDİYORUM İSTEYENE SİSTEMİ ALIRIM ALABİLİRSEM AYNI FİYATTAN VERİRİM AMA KOMİSYON ALIRIM HEKENDİME ALMİCAM ÇÜNKÜ
Sen al komisyonunu da atarım yeter ki alGENÇLER AİRPORT AVM YE GİDİYORUM İSTEYENE SİSTEMİ ALIRIM ALABİLİRSEM AYNI FİYATTAN VERİRİM AMA KOMİSYON ALIRIM HEKENDİME ALMİCAM ÇÜNKÜ
Olmazsa bende öyle yapıcam vallaYine mağara insanlığı mı yapmışlar çocuğa? Kime sorsa liste tutulmuyor denmiş. Tahminine göre 95-100 aralığındaymış, şimdi bir daha sıradan ayrılsa ondan da olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Biz de bunu deneyeceğiz. Dün bir arkadaş sordu kart sahibi veya kart burada olmalı falan demişler. Nakit attım ben de sonra başka yerden çektireceğim mecbur
1000tl fazlası bu soğukta gitme parasıKomisyon alınca aynı fiyattan mı oluyor![]()
İşte olmasam gider alırdım da sağlık olsun beyler alamayan bana ulaşabilir
Bitti stok burada da
Aynı fiyat + komisyon, anladım hocamGENÇLER AİRPORT AVM YE GİDİYORUM İSTEYENE SİSTEMİ ALIRIM ALABİLİRSEM AYNI FİYATTAN VERİRİM AMA KOMİSYON ALIRIM HEKENDİME ALMİCAM ÇÜNKÜ
Yok be gitmedim gözüm kesmedi araba gelsin bı ara giderimAynı fiyat + komisyon, anladım hocam
Saat 18:16 da Aldım Nasıl 2 DkWeb stoğunun 2 dakikadan kısa sürede bitmesi
800 tane bilgisayardan ülke ekonomisini değerlendirmek. Şant Manukyan imzalı foto ister senden, bu analizleri kendine sakla bence, nazar değmesinMillette para yok para!
800 x 20.000 = 16.000.000 TL
24 saat sürmedi.
Ekonomi kötü diyenin...