Sleew 80+ Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 48 Reaksiyon skoru 9 19 Kasım 2023 #1 Bilgisayarı 2 3 defa çalıştırdım ekran kartını söküp takınca açıldı ve express gate hatası aldım açılış ekranında nasıl güncelleyebilirim.
Bilgisayarı 2 3 defa çalıştırdım ekran kartını söküp takınca açıldı ve express gate hatası aldım açılış ekranında nasıl güncelleyebilirim.
MsGrkm06 80+ Silver Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 2,042 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 669 19 Kasım 2023 #2 Sleew yazmış: Bilgisayarı 2 3 defa çalıştırdım ekran kartını söküp takınca açıldı ve express gate hatası aldım açılış ekranında nasıl güncelleyebilirim. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... F2 ye basarsan pc açılır
Sleew yazmış: Bilgisayarı 2 3 defa çalıştırdım ekran kartını söküp takınca açıldı ve express gate hatası aldım açılış ekranında nasıl güncelleyebilirim. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... F2 ye basarsan pc açılır
Sleew 80+ Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 48 Reaksiyon skoru 9 19 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Musa Görkem Sakallı yazmış: F2 ye basarsan pc açılır Devamı için tıklayın... Açıldı zaten o hatayı nasıl gidereceğim?
Musa Görkem Sakallı yazmış: F2 ye basarsan pc açılır Devamı için tıklayın... Açıldı zaten o hatayı nasıl gidereceğim?