kankalar bişe sorcam şimdi ben stock fanı çıkartsam daha hiçbir bilgim yk ama çıkarmtayı biliyorum netten izlerim sıkıntı yk ben baksam macuna sizede foto atsam olurmu sizce becerebilirmiyim bu işi ?
olmaz dostum, macun icine hava akimi dolasiyor ve sen eski macun ve fan ekledinde.
daha cok problem yasarsin.
o yüzden güzel bi macun al ve ozaman ekle.
olmaz dostum, macun icine hava akimi dolasiyor ve sen eski macun ve fan ekledinde.
daha cok problem yasarsin.
o yüzden güzel bi macun al ve ozaman ekle.
kankalar bişe sorcam şimdi ben stock fanı çıkartsam daha hiçbir bilgim yk ama çıkarmtayı biliyorum netten izlerim sıkıntı yk ben baksam macuna sizede foto atsam olurmu sizce becerebilirmiyim bu işi ?
Kanka sanmıyorum kendi indireceğini. Ghz düşüreceğine fanı daha hızlı çevirmesi lazım sıcaklığı azaltmak için. Diğer oyunlarda yapmıyor diyorsun çünkü. Başka bir şey var gibi görünüyor + 70derece normal bi sıcaklık işlemci için bana sorarsanız. Ayrıca kendinizde fanı söküp macun yenileyebilirsiniz. Oldukça basit bir işlem.
merhaba ultra ayarlarda csgo oynarken en yüksekte 1920x1080 felan en yüksek ayarlada 100fpsye çektiğimde intel i5 9400f 70dereceye çıkıyor arkada hiçbir program açık değilken sadece csgo intel bide 2.0ghze felan çekiyor csdeyken ghz hızını sizce işlemci ısındığından dolayımı PC restart atıyor ?
Sistemi yoplarken düşük mhz ram , anakart almışsın. İyi kaliteli diyelim. Msı 1660s ventus var iyi diyelim. SSD ve İşlemcin berbat. Bide intelin soğutucusu kötü.