- Reaksiyon skoru
- 98
Bu çanta alınır mı?
alınır
Bu çanta alınır mı?
Olur tabii ki senin adın ve TC üzerinde gümrük işlemleri yapıyorlar. Çocuk oyuncağı değil o işlemler.Bazı ürünler kargoya verilmiş bazılarıda güvenlik sebebiyle iptal edilmiş niye böyle oldu bu kargoya verilenler kesin gelir mi gümrükte sıkıntı çıkar mı sipariş verirken uygulamamız gereken adımlar neydi? Ben adrese kendi ismimi ancak farklı TC girdim sıkıntı olur mu?
Kargoya verilenlerde sıkıntı yok, takılmaz ama kendi tcni vermemen sıkıntı olabilir. O tc gümrük işlemleri için alınıyor, kendi tcni vermediysen tcye ait kişinin adını vermelisin.Bazı ürünler kargoya verilmiş bazılarıda güvenlik sebebiyle iptal edilmiş niye böyle oldu bu kargoya verilenler kesin gelir mi gümrükte sıkıntı çıkar mı sipariş verirken uygulamamız gereken adımlar neydi? Ben adrese kendi ismimi ancak farklı TC girdim sıkıntı olur mu?
Adres kısmına girip düzelttim tekrar umarım bi sıkıntı olmazKargoya verilenlerde sıkıntı yok, takılmaz ama kendi tcni vermemen sıkıntı olabilir. O tc gümrük işlemleri için alınıyor, kendi tcni vermediysen tcye ait kişinin adını vermelisin.
Sıkıntı olmaz ama ürün geldiğinde kırık vs gelirse onayladığın için itiraz edemeyebilirsin.sipariş bana ulaşmadığı halde yanlışlıkla siparişi aldığıma dair onay verdim sıkıntı olur mu, sipariş tamamlandı olarak gözüküyor
Linki yok mu şunun ?Arkadaşlar gamepad dünki fiyattan daha da düşmüş. Hemen aldım. Sanırım son indirimli ürünü ben aldım çünkü alır almaz fiyatı geri yükseldi. Bir de sorum var. Gamepad kablosuz olduğu için ve anakartım Bluetooth desteklemediği için ek olarak Bluetooth alıcısı almam lazım mı?
Alıntıyı görüntüle
Linki yok mu şunun ?