🔥İndirim 💥 ALİEXPRESS 11.11 VE İLK SİPARİŞ İNDİRİMLERİ 💥

Şarjlı Tornavida Tarzı bir şey Bulan Oldumu Uyguna Veya Tr'den mi alayım

Bazı ürünler kargoya verilmiş bazılarıda güvenlik sebebiyle iptal edilmiş niye böyle oldu bu kargoya verilenler kesin gelir mi gümrükte sıkıntı çıkar mı sipariş verirken uygulamamız gereken adımlar neydi? Ben adrese kendi ismimi ancak farklı TC girdim sıkıntı olur mu?

Bazı ürünler kargoya verilmiş bazılarıda güvenlik sebebiyle iptal edilmiş niye böyle oldu bu kargoya verilenler kesin gelir mi gümrükte sıkıntı çıkar mı sipariş verirken uygulamamız gereken adımlar neydi? Ben adrese kendi ismimi ancak farklı TC girdim sıkıntı olur mu?
Olur tabii ki senin adın ve TC üzerinde gümrük işlemleri yapıyorlar. Çocuk oyuncağı değil o işlemler.

Kargoya verilenlerde sıkıntı yok, takılmaz ama kendi tcni vermemen sıkıntı olabilir. O tc gümrük işlemleri için alınıyor, kendi tcni vermediysen tcye ait kişinin adını vermelisin.

Kargoya verilenlerde sıkıntı yok, takılmaz ama kendi tcni vermemen sıkıntı olabilir. O tc gümrük işlemleri için alınıyor, kendi tcni vermediysen tcye ait kişinin adını vermelisin.
Adres kısmına girip düzelttim tekrar umarım bi sıkıntı olmaz

sipariş bana ulaşmadığı halde yanlışlıkla siparişi aldığıma dair onay verdim sıkıntı olur mu, sipariş tamamlandı olarak gözüküyor

sipariş bana ulaşmadığı halde yanlışlıkla siparişi aldığıma dair onay verdim sıkıntı olur mu, sipariş tamamlandı olarak gözüküyor
Sıkıntı olmaz ama ürün geldiğinde kırık vs gelirse onayladığın için itiraz edemeyebilirsin.

benim sipariş ayın 13'ünden beri "Arrived at departure transport hub" şeklinde gözüküyor.
O günden sonra güncelleme girilmedi :D

Arkadaşlar gamepad dünki fiyattan daha da düşmüş. Hemen aldım. Sanırım son indirimli ürünü ben aldım çünkü alır almaz fiyatı geri yükseldi. Bir de sorum var. Gamepad kablosuz olduğu için ve anakartım Bluetooth desteklemediği için ek olarak Bluetooth alıcısı almam lazım mı?
Alıntıyı görüntüle
Linki yok mu şunun ?

11 kasım ve sonrasında sipariş verip Türkiye ye ürünü gelen var mı? Ben de 12 kasımdan beri "Yola çıkış ulaşım merkezine vardı" yazıyor. Ne demek oluyor bu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,407
Üyeler
186,618
Son üye
Talhakatı
Geri