Komşu kızına aşık olmak

JeyTorex

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba yaklaşık 7-8 yıldır yan komşumuz var ve 17 yaşında kızı var benden 2 yaş büyük kıza çok uzun zamandır aşığım ama onun bundan haberi yok aramız iyi ama pek sık görüşmüyoruz annesi ve babası beni çok iyi tanıyor aramız onlarla çok iyi ama tek sıkıntı kız beni büyük ihtimal arkadaşı olarak görüyor ve 2 yıllık ilişkisi vardı yeni ayrıldılar her geçen gün daha da üzülüyorum ne yapabilirim? Dediğim gibi açılsam onun beni istememe gibi bir ihtimali var sadece arkadaş olarak görüyor bana kalırsa ama böyle de yapamıyorum kız beni yaş olarak mi küçük görüyor yoksa komşusuyuz diye mi bilmiyorum

Merhaba yaklaşık 7-8 yıldır yan komşumuz var ve 17 yaşında kızı var benden 2 yaş büyük kıza çok uzun zamandır aşığım ama onun bundan haberi yok aramız iyi ama pek sık görüşmüyoruz annesi ve babası beni çok iyi tanıyor aramız onlarla çok iyi ama tek sıkıntı kız beni büyük ihtimal arkadaşı olarak görüyor ve 2 yıllık ilişkisi vardı yeni ayrıldılar her geçen gün daha da üzülüyorum ne yapabilirim? Dediğim gibi açılsam onun beni istememe gibi bir ihtimali var sadece arkadaş olarak görüyor bana kalırsa ama böyle de yapamıyorum kız beni yaş olarak mi küçük görüyor yoksa komşusuyuz diye mi bilmiyorum
Komşumuz diye görüyordur seni eminin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendimden biliyorum

Komşumuz diye görüyordur seni eminin
Arkadaşı üzmek istemem ama evet muhtemelen basit düşünüyor ve aklının ucundan bile geçmiyordur böyle bir ihtimal. Olmayacak şeylerin arkasından gitmek saçma olur denersin olur biter işte. Bu istisna bir şey sizin komşunuz bir değişiklik olmadıkça her gün göreceksin ona göre dikkatli davranmak zorundasın.

Sen unut onu kanka manitadan ayrılmış üstüne arkadaş ve komşuluk damgan kesin

Yaştan ötürü
Çok büyük bir ihtimal öyle ya bende öyle düşünüyorum kız baya değişik ama iyi biri bana o açıdan bakmadığını eminim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@_Zaur_ aga yav var mı senin komşu kızı anıların varsa arkadaşa patlat bi tecrübelerini mahallede az kesmemişsindir :kekw:
Anısını anlatırsa iyi olur bende merak ettim

Geri