K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,872
Kitap okuyor da hediye olarak ben kitap almam yani. Daha çok kullanacağı şeyleri almaya çalışırım. O yüzden kupa almak istemiştim ama dekor eşyası da güzel olabilir.Neler seviyor arkadaşın kankam pofuduk mofuduk sweat veya kışlık bir şeyler alabilirsin, el ısıtıcısı falan sever öyle şeyleri belki. Okuyorsa bir şeyler kitap dergi vs. al veya peluş al 2-3 çikolatalı paket yapar verirsin, bi tık manitaya verir gibi oluyor ama normal hediye işte yav. Masasına duvarına koyacak dekor eşyaları olabilir son olarak ise kolye bileklik kısmına girebilirsin.
Kupa bence son aşamaya kalsın onun çoktan fav kupaları vardır köşede kalır sonra. İlla pahalı şeyler alacak değilsin ucuzundan kolye +dekor eşya vs. alabilirsin.Kitap okuyor da hediye olarak ben kitap almam yani. Daha çok kullanacağı şeyleri almaya çalışırım. O yüzden kupa almak istemiştim ama dekor eşyası da güzel olabilir.
Kolyede çok basit değil mi? Bu arada kız marvel fanı çok seviyorKupa bence son aşamaya kalsın onun çoktan fav kupaları vardır köşede kalır sonra. İlla pahalı şeyler alacak değilsin ucuzundan kolye +dekor eşya vs. alabilirsin.
O zaman iş değişir marvel figür vs. bak bakalım biKolyede çok basit değil mi? Bu arada kız marvel fanı çok seviyor
işte has erkek aga geç n11 kuponu var güzel gözüken sweat al gitsinOnlarda çok pahalı be hocam. Amazonda var. 600tl den başlıyor. Gider kendime ea sport 24 alırım
Kaç haftalık?Bilmem ki içimden geldi. Alınmaz mı?