🔥İndirim Razer Blackshark V2 X Kbl Beyaz Oyuncu Kulaklığı 1.190TL

GirayHan

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,911

1700764551327.png

1700764592125.png

Tavsiye etmiyorum bu kulaklığı ses açma kısma tuşunda sona aldığınızda sesi kısılıyor kronik sorunlu kulaklık ses kalitesi giriş orta arası üstüne biraz daha koyup cloud 2 almak daha mantıklı

Siyahı sinerjide aynı fiyat sizce alayım mı bu fiyata yoksa yarın ki indirimleri mi bekleyeyim

Güzel fiyat.

Tavsiye etmiyorum bu kulaklığı ses açma kısma tuşunda sona aldığınızda sesi kısılıyor kronik sorunlu kulaklık ses kalitesi giriş orta arası üstüne biraz daha koyup cloud 2 almak daha mantıklı
Kronik sorunlu diyebilmen için bu kulaklığı 3 defa değiştirmen lazım aynısı ile. rtings forumda , reddit'te yada farklı bir yerde bu bahsettiğin problemden bahseden olmamış. Bu senin bahsettiğin olay üretim hatası. steelseries pro serilerinde de oluyor ama bu o seriyi kronik sorunlu yapmıyor. üretim hatası.

Kronik sorunlu diyebilmen için bu kulaklığı 3 defa değiştirmen lazım aynısı ile. rtings forumda , reddit'te yada farklı bir yerde bu bahsettiğin problemden bahseden olmamış. Bu senin bahsettiğin olay üretim hatası. steelseries pro serilerinde de oluyor ama bu o seriyi kronik sorunlu yapmıyor. üretim hatası.
Bende de aynı sorun var. Etti 2 :D Yok mu 3. biri daha?

İki kere Cloud 2 aldım Amazon'dan, ikisinde de dip ses sorunu vardı. Cloud 2 de sorunlu bir model.

Son düzenleme:
hocam bu kulaklık sorunlu hatta v2'nin tüm modelleri sorunlu yurtdışı forumlarında bir çok konu mevcut

Tipi falan şekilde razerın ses tekerlekleri harbi sorunlu blackwidow elite kullanıyorum taş gibi klavye devasa bir şey o kadar multimedya tuşu koymuşlar ben tekerlek kronik sorunlu diye ses açma kapamayı önceki sonraki şarkıya atadım öyle kullanıyorum böyle bir şey olabilir mi ya?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,494
Üyeler
186,342
Son üye
alperbayram
Geri