🔥 VOK - 7500F - RTX 4070 Sistem 25.999 TL 🔥

ya yine aynı boh oldu abi ödemeye kadar gidiyor ödeyemiyorum böyle saçmalık olur mu ya

Her zaman itopyadan bir şey almayacağım diyorum ama inatla burdan çıkarıyorlar.

itopya site tam rezalet ödeme ekranina geliyorsun hoppppppp giriş yapin a atiyor

Reis her sistemi nasıl alıyorsun?
Pcdeyim devamlı cloudflare warp kullanıyorum. Hızlıca girip hemen ödeme sayfasına F5 vs hiç basmıyorum ara adımlarda sayfanın sadece yüklenmeesini bekliyorum.

Eğer ödeme popupı açılırsa sistem sende demektir orada da hiç acele etmiyorum. Ödeme sayfasında yedek arkada acık bir sayfa da bırakıyorum. Eğer bir problem olursa oradan devam ediyorum gibi gibi

30 bin tlik özelleştirme yaptım ram bitti şu bitti cart etti curt etti diye diye yine de alamadım

ulan almak için telefonu 144hz e aldım ama ramlari 5200 seçtim yoksa olmuyordum5600 sistem diye satıyorlar satışa çıkar çıkmaz 5600 yok diyor yok böyle bir rezillik ya

Öylesine havale ile alayim dedim oldu valla ama ram kalmadigi icin 800tl fark odedim.

Da g9 almistim ve iptal ederim diye bunu aldim iptal edemiyorum ihtiyaci olan dmden yazabilir bana. Odemeyi yapmayacagim icin bosa gitmesini istemiyorum

Ekler

• Screenshot_2023-11-24-20-18-32-772_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-11-24-20-18-32-772_com.whatsapp.jpg
    242.2 KB · Hit: 148
Geri