🔥İndirim Sapphire RX 9070 Pulse 27.299 TL

Bu fiyat baya iyi sanki
Bence de çok iyi, Pulse modeline o kadar para vereceğine Nitro+ alırsın çok çok daha iyi (ki ben bu kartın eski sahibiyim Sinerjiden 32k ya almıştım aylar önce hatırlayanlar zaten olacaktır çok muhabbetini yapmıştık burda. Ama ihtiyaçtan sattım ve hala daha gözüm ondadır) Yani demem o ki 2k yı hedefleyen ve gerek kablo gizleme şekli olsun gerek sessizliği olsun AMD olarak F/P şampiyonu arayan varsa bence alması lazım bu fiyata..

Bence de çok iyi, Pulse modeline o kadar para vereceğine Nitro+ alırsın çok çok daha iyi (ki ben bu kartın eski sahibiyim Sinerjiden 32k ya almıştım aylar önce bilenler zaten olacaktır çok muhabbetini yapmıştık burda. Ama ihtiyaçtan sattım ve hala daha gözüm ondadır) Yani demem o ki 2k yı hedefleyen ve gerek kablo gizleme şekli olsun gerek sessizliği olsun AMD olarak F/P şampiyonu arayan varsa bence alması lazım bu fiyata..
Sırf o kablo gizleme olayı için nvidia yerine bunu alırım o kadar hoşuma gitti 😃

Bize gelir mi bilmem ama sapphire'in x870 anakartı var, anakarttan veriyor gücü, nitro+ modeline özel.

Sırf o kablo gizleme olayı için nvidia yerine bunu alırım o kadar hoşuma gitti 😃
En ufak kablo bile görmüyosunuz çünkü arka plakada gizleniyor ve 12VHPWR kablosunu kullanan tek AMD kartıdır benim bildiğim kadarıyla düşün artık.. O kart benim sistemde takılı iken fotolarını bir daha atayım şuan albenisini görmeniz için :

Ekler

• İlk Montaj.webp
    İlk Montaj.webp
    116.9 KB · Hit: 62
  • İlk montaj 2.webp
    İlk montaj 2.webp
    36.1 KB · Hit: 63
  • WhatsApp Görsel 2025-04-20 saat 21.35.15_25cf31a0.webp
    WhatsApp Görsel 2025-04-20 saat 21.35.15_25cf31a0.webp
    130.7 KB · Hit: 62
En ufak kablo bile görmüyosunuz çünkü arka plakada gizleniyor ve 12VHPWR kablosunu kullanan tek AMD kartıdır benim bildiğim kadarıyla düşün artık.. O kart benim sistemde takılı iken fotolarını bir daha atayım şuan albenisini görmeniz için :
kasa asus a21 plus mı

kasa asus a21 plus mı
evet ve o kasa güya mATX kasa ama içine almadığı şey yok Arctic 360 sıvı soğutucu da dahil ;) Şiddetle öneririm o da F/P şampiyonudur benim için.. Ve 9070 in yerine iyice abartıp tuf 5070ti aldım ve o kasanın şuan son hali bu az önce çektim :

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-10-09 saat 21.52.09_30bea797.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-09 saat 21.52.09_30bea797.webp
    85.9 KB · Hit: 37
Vatan indirimine 2.000 lira kuveyt türk indirimi ekleyerek 20.200 liraya almıştım hey gidi.

5070'in gerisinde mi bilmiyorum ama 9070XT'den %12 geride demişlerdi.
Hemen hemen aynılar performans konusunda

Kabloyu görmek sıkıntı değilde ekran kartı kablosundan dolayı ön paneli kapatmak zor oluyor kabloyu eğip bukmek gerekiyor o açıdan müthiş.. tek düşüncem nvidiadaki gibi yanma problemi olur mu tam oturmadığı takdirde ?

evet ve o kasa güya mATX kasa ama içine almadığı şey yok Arctic 360 sıvı soğutucu da dahil ;) Şiddetle öneririm o da F/P şampiyonudur benim için.. Ve 9070 in yerine iyice abartıp tuf 5070ti aldım ve o kasanın şuan son hali bu az önce çektim :
zaten almak istediğim bir kasaydı ama anakartım atx olduğu için alamıyorum :D

Geri