🔥İndirim Sapphire RX 9070 Pulse 27.299 TL

Kabloyu görmek sıkıntı değilde ekran kartı kablosundan dolayı ön paneli kapatmak zor oluyor kabloyu eğip bukmek gerekiyor o açıdan müthiş.. tek düşüncem nvidiadaki gibi yanma problemi olur mu tam oturmadığı takdirde ?
Olur, herhangi elektrik geçen kabloyu tam takamadığınızda arc atar, ısınma dolayısıyla erime yapar. 12HPWR a özel değil ayrıca olay.

Alınır mı ya bu fiyata cidden nitro da olsa? Bu kart için hâlâ pahalı geliyor bu fiyatlar.

bende 3 aylık var bundan 22k ya satıyım diyodum..indirimli hali buysa 22k ucuzza vermiş olurum gibi

Vicdansız incehesap 9070xt red devil 33k ya verdikten 2 hafta sonra filan aynı fiyata nitro + verdi benim de gözüm onda kaldı sırf kablo gizlemeden dolayı bende ki kartta güzel ama 3x8 pin çok çirkin duruyor be aga ya
Aynen öyle, tasarım ve kablo olayı çok daha elit geliyor bana.
Daha ilk tasarımları gördüğümde NITRO+'a bayılmıştım. 33K satabildiğine göre demek ki oluyor ama aç gözlü ve adi bir satış politikası var.
Taksitlerimden dolayı o zaman alamamıştım, Kasım indirimi vs bi' şekilde 33K civarına yakalarsam alıcam.

Aynen öyle, tasarım ve kablo olayı çok daha elit geliyor bana.
Daha ilk tasarımları gördüğümde NITRO+'a bayılmıştım. 33K satabildiğine göre demek ki oluyor ama aç gözlü ve adi bir satış politikası var.
Taksitlerimden dolayı o zaman alamamıştım, Kasım indirimi vs bi' şekilde 33K civarına yakalarsam alıcam.
kasimdan beklentim o kadar yukseldi ki 30'un altina dusmesini bekliyorum ben

ben de ayni sekilde ekran karti ve anakart bakiyorum. karar vermek cok zor. bunu alirsam ve kasimda daha iyi bir firsat gelirse diye cekiniyorum
Ben de aynı şekilde ama umudum da yom kasımdan, gidip 9 taksitle almak daha kârlı geliyor şu an vade farksız

Geri