AshenOne
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 176
Hepsiburada da var hocam premium karta.9 taksit yok ki amazonda 6 taksit yapiyor
Hepsiburada da var hocam premium karta.9 taksit yok ki amazonda 6 taksit yapiyor
ben bu konuda paylasilan nitro+ icin diyorsunuz zannetmistimHepsiburada da var hocam premium karta.
yok hocam bu kart beni, en düşük xt modeli ile 5k fark olması kararsız bırakıyor, oyunlar için aradaki performans farkı 10-15 fps arası falan aslında 5k + düşük modele değer mi onu da bilmiyorum. Bir yandan 18 bine 9060 xt mi alsam onu da düşünüyorum kafam karışık bayaben bu konuda paylasilan nitro+ icin diyorsunuz zannetmistim
Galiba 9060 xt modelinden vazgeçtim biraz uzun vade olsun istiyorum, seneye falan tekrar değişirim diyordum ama 9070 ile 9060 xt modeli arasında ciddi bir performans farkı var, akşam incehsap indirimi beklicem avantajlı bir şey olmazsa bu nitro modelini çekicem direkt sanırım.ben bu konuda paylasilan nitro+ icin diyorsunuz zannetmistim
9070 gre globale gelecek. 9060xt 9070 arasıGaliba 9060 xt modelinden vazgeçtim biraz uzun vade olsun istiyorum, seneye falan tekrar değişirim diyordum ama 9070 ile 9060 xt modeli arasında ciddi bir performans farkı var, akşam incehsap indirimi beklicem avantajlı bir şey olmazsa bu nitro modelini çekicem direkt sanırım.
tarih belli mi hocam?9070 gre globale gelecek. 9060xt 9070 arası
ben de yola 9060xt diyerek cikmistim ama pesin fiyatina 6 taksit oldugu surece 9070xt'ye sicak bakmaya basladim. tabi guzel bir indirimde yakalarsamGaliba 9060 xt modelinden vazgeçtim biraz uzun vade olsun istiyorum, seneye falan tekrar değişirim diyordum ama 9070 ile 9060 xt modeli arasında ciddi bir performans farkı var, akşam incehsap indirimi beklicem avantajlı bir şey olmazsa bu nitro modelini çekicem direkt sanırım.
Ben XT değil de düz 9070 olanı alacağım galiba hocam, Nitro nun fiyatı cidden iyiymiş üst segment olarak. 33 bine alt modeller var kullanılmaz değil zaten hepsi belirli limitlere göre yapılıyor ama 10-13 fps + düşük modele +5K vermek istemedim pek. Zaten amazon satıcılı bugün yarın alsam, 30 gün iade hakkım var 30 günde fiyat düşerse iade ederim amazon sıkıntı çıkarmıyor.ben de yola 9060xt diyerek cikmistim ama pesin fiyatina 6 taksit oldugu surece 9070xt'ye sicak bakmaya basladim. tabi guzel bir indirimde yakalarsam
benim de cekincem kasim indirimleri. kasimda herhangi bir 9070xt modeli bu fiyata duserse pisman olurum. ama oyle 30 gunde iade olayi varsa yarin veya sonraki gun alirim ben de kutusunu acmadan beklerim belkiBen XT değil de düz 9070 olanı alacağım galiba hocam, Nitro nun fiyatı cidden iyiymiş üst segment olarak. 33 bine alt modeller var kullanılmaz değil zaten hepsi belirli limitlere göre yapılıyor ama 10-13 fps + düşük modele +5K vermek istemedim pek. Zaten amazon satıcılı bugün yarın alsam, 30 gün iade hakkım var 30 günde fiyat düşerse iade ederim amazon sıkıntı çıkarmıyor.![]()
Ürün sayfasında altta açıklama oluyor genelde hocam bunda yazıyor mesela 30 gün, zarar vs görmezse alıyorlar. Kasım indirimlerinden pek umudum yok benim inşaallah güzel indirim olur faydalanırız ama bilemiyorum cidden. Temmuzda vatanda XT pulse modeli 27 bine düşmüştü o sıralar fırsatım olmamıştı almaya. Bi de alıp iade etmeden kullanmaya başladığınızda size tavsiyem fiyat araştırmasını bırakmanız yönünde hocam boş yere moral bozukluğu olur, lazımsa alıp kullanıcaz yani yapacak bir şey yok.benim de cekincem kasim indirimleri. kasimda herhangi bir 9070xt modeli bu fiyata duserse pisman olurum. ama oyle 30 gunde iade olayi varsa yarin veya sonraki gun alirim ben de kutusunu acmadan beklerim belki
kesinlikle katiliyorum aldiktan sonra uzun bir sure fiyatlara bakmamÜrün sayfasında altta açıklama oluyor genelde hocam bunda yazıyor mesela 30 gün, zarar vs görmezse alıyorlar. Kasım indirimlerinden pek umudum yok benim inşaallah güzel indirim olur faydalanırız ama bilemiyorum cidden. Temmuzda vatanda XT pulse modeli 27 bine düşmüştü o sıralar fırsatım olmamıştı almaya. Bi de alıp iade etmeden kullanmaya başladığınızda size tavsiyem fiyat araştırmasını bırakmanız yönünde hocam boş yere moral bozukluğu olur, lazımsa alıp kullanıcaz yani yapacak bir şey yok.![]()
Aynı şekilde hocamkesinlikle katiliyorum aldiktan sonra uzun bir sure fiyatlara bakmam![]()