Evet g-sync çalışıyor.Gsynic deneyen oldu mu ? Oluyor mu?
Senin kargo'dami yırtık vs geldi benimki birçok yeri yırtıkti
benim kutu tertemizdi valla, tamamen şans ya.Senin kargo'dami yırtık vs geldi benimki birçok yeri yırtıkti
hocam şöyle red green ve blue da bariz bir netlik var lenovo da ama siyahlar ve koyu tonlar asusta sanki daha iyi aşırı kararsız kaldımEyvallah teşekkürler kardeşim.Tam Asus monitör elime geçti.Sonra Donanım Arsivi instagramda bu ürünü gördüm.Yorumunu bekliyorum.🖒
bendeki kutunun altıında ufak yırtık vardı ıslaklıktan kaynaklı gibi duruyorduSenin kargo'dami yırtık vs geldi benimki birçok yeri yırtıkti
Ben değişim açtım ama gonderiyimmi böyle vurdum duymazlik olmaz hocam çoğu yeri yırtık hasarlıhocam şöyle red green ve blue da bariz bir netlik var lenovo da ama siyahlar ve koyu tonlar asusta sanki daha iyi aşırı kararsız kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bendeki kutunun altıında ufak yırtık vardı ıslaklıktan kaynaklı gibi duruyordu
neden tutanak tutmadınız ?Ben değişim açtım ama gonderiyimmi böyle vurdum duymazlik olmaz hocam çoğu yeri yırtık hasarlı
Kardeşime verdi monitörü kardeşim kapıyı kapattı bende sağına solana bakana kadar adam yok oldu kaldı öyle bana verse almicaktimda bilmiyorum şuan ne yapayımneden tutanak tutmadınız ?