arkadaşa sordum şimdi o da çözememiş neden acaba anlamadık izlediğimiz videolarda direkt driverı açıyor adamlar bağlı olduğu haliyle hiçbirinde driverın tanıma aşaması yok şansa bizde de tanımıyor bugün yine deneriz bir şeyler sen de çözebilirsen bir şey olursa yazarsın tekrarkanka aldım şuanda ama driver bendede olmuyor çözümünü buldunmu
Darmoshark m3 4kda da öyleydi pc dilini ingilizce yapıp bi dene istersenarkadaşım dün aldı bugün eline geldi beğendi kalitesini güzel diyor ama driverda mouseu okumuyor onu halledemedik henüz bakalım
denetiyorum hemen eyw @zcihatz sen de dene bunuDarmoshark m3 4kda da öyleydi pc dilini ingilizce yapıp bi dene istersen![]()
kanka mouse nasıl değerlendirirmisin gecikme vs mouse güzel şık duruyor inceleme çekme şansın varmıdenetiyorum hemen eyw @zcihatz sen de dene bunu
reis mouse nasıl bilgi ve inceleme verme şansın varmıyok aga olmadi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oluo pardon yalnış denemişim ayarlardan dile gel ordan oluomuş teşekkür ederim
kanka benim arkadaşım aldığı için inceleme yapamam ya cobra pro var bende ama cihat bir şeyler söyleyebilir birkaç gün kullanıpkanka mouse nasıl değerlendirirmisin gecikme vs mouse güzel şık duruyor inceleme çekme şansın varmı
reis mouse nasıl bilgi ve inceleme verme şansın varmı
kanka kaliteli hafif örgü kablosu var baya dört dörtlük mouse bi kaç gün valorant oynadım eskiden 96 gram kullanıyordum ve kablolu o yüzden biraz alışman lazım fazla rekabetçi girme alınca baya kaliteli yani alınırkanka mouse nasıl değerlendirirmisin gecikme vs mouse güzel şık duruyor inceleme çekme şansın varmı
reis mouse nasıl bilgi ve inceleme verme şansın varmı
Hocam açtı ben de ingilizce yapınca pcyi. Eyv.Darmoshark m3 4kda da öyleydi pc dilini ingilizce yapıp bi dene istersen![]()
Tam da tahmin ettiğim gibiHocam açtı ben de ingilizce yapınca pcyi. Eyv.![]()