🔥İndirim Kailh GM 8.0 Switch Mouse için 2 Adet 69 TL

Steel series prime mini için değiştirmeye değermi
çalışıyorsa switchler sorun yoksa uğraşma ama uğraşırım dersen iyi olur en kötü yedek kalır

• Beğen
Reaksiyonlar: Bedi
Arkadaşlar ürünün mantığı nedir, tam olarak ne işe yarıyor?

Slingshot da çift tıklama ve basılı tutm sorunu oluyordu alıp değiştirsem mi ? Tamir edip satarım en kötü.

Slingshot da çift tıklama ve basılı tutm sorunu oluyordu alıp değiştirsem mi ? Tamir edip satarım en kötü.
Sırf şu switch problemi nedeniyle kaç tane fare çöpe gitmiştir kimbilir. Ebat olarak bu switch ler standart ise değiştirip sıfır hale gelebilir. Ben Vx Nano fare için kontrol ettim içindeki ile başlıktaki ürün bire bir aynı ebatlarda. Lehim işinden de anlıyorum. Switchler gelince değiştireceğim. Alın zararı olmaz her şekilde ihtiyaç olacak bir ürün.

Arkadaşlar ürünün mantığı nedir, tam olarak ne işe yarıyor?
mouse bastında bir switch var o ne kadar iyi olursa o kadar hızlı veriyi iletir ve switch ortalama tuş ömürleri oluyor artık işleri bitince bunu takıp mouse değiştirmene gerek kalmadan kullanabilirsin (her mouse olmaz genelde güncel oyuncu mouse için)(sizin anlayabilmeniz için elimden geldikçe terim kullanmamaya çalıştım)

Geçen ay huano transparant shell pink dot swicth aldım ilk indirimden. 4 tanesi vergi dahil 60 a geldi. O da değerlendirilir. Hissiyatı güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,876
Üyeler
192,822
Son üye
Cynthia
Geri