Samsung Galaxy watch 6 bilgi

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
4500
Merhaba dün akşam Galaxy watch 6 40mmyi 4.499.80tlye satın aldım lakin telefonum xiami note 12 pro bu EKG falan gibi özelliklerde sıkıntı çıkarırmi

Merhaba dün akşam Galaxy watch 6 40mmyi 4.499.80tlye satın aldım lakin telefonum xiami note 12 pro bu EKG falan gibi özelliklerde sıkıntı çıkarırmi
Ekg ve tansiyon ölçmeyi kullanamazsın onun dışında sorun yok.

Hocam zevkinize karışamam fakat 1.5k daha ekleyip 47mm classic almak daha mantıklı olmazmı?

Hocam doğru diyorsunuz lakin fiyatı uygun görünce bide 12 taksitle birlikte görünce dayanamadım aldım direk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam zevkinize karışamam fakat 1.5k daha ekleyip 47mm classic almak daha mantıklı olmazmı?
Hocam doğru diyorsunuz lakin fiyatı uygun görünce bide 12 taksitle birlikte görünce dayanamadım aldım direk

Ekg ve tansiyon ölçmeyi kullanamazsın onun dışında sorun yok.
Kullanmanın hiçbir yolu yokmu ? 🥹

Bildiğim kadarıyla yok bende watch 6 classic kullanıyorum telefonum honor 70 bu dediğim 2 özellik dışında çalışmayan bir fonksiyonu yok.

Hocam kullanılabiliyor bende wacht4 var teldonumda redmi note9s ufak bi araştırmayla bu videoyu bulup denedim ve kullanıyorum sıkıntısız

Hocam kullanılabiliyor bende wacht4 var teldonumda redmi note9s ufak bi araştırmayla bu videoyu bulup denedim ve kullanıyorum sıkıntısız
Hocam videoyu izledim,lakin bu işlemler garantide bir sorun çıkarmaz mi? Artı olarak virüs yada zararlı yazılım riski

ekg tansiyon ölçemezsin ve samsung uygulamalarını kullanamazsın. telefonun desteklemezse de wear uygulaması ile eşleştiremezsin tel - saati

sana şöyle diyeyim. samsung tel almayacaksan siparişini direkt iptal et hiç uğraşma. başına dert almana gerek yok. huawei bak.

ekg tansiyon ölçemezsin ve samsung uygulamalarını kullanamazsın. telefonun desteklemezse de wear uygulaması ile eşleştiremezsin tel - saati

sana şöyle diyeyim. samsung tel almayacaksan siparişini direkt iptal et hiç uğraşma. başına dert almana gerek yok. huawei bak.
Hocam kargoda umarım sorun çıkmaz inşallah çıkarsa 30gun iade politikası var

Hocam kargoda umarım sorun çıkmaz inşallah çıkarsa 30gun iade politikası var
başa bela hocam samsung cihaz yoksa ve kullanamayacağın özelliklere para vermek mantıksız ama dediğin gibi en fazla iade edersin.

Geri