Vergi indirimli laptop

Reaksiyon skoru
35
Öncelikle selamün aleyküm herkese abime vergi indiriminden faydalanabileceğimiz bir laptop almak istiyoruz bunun için yaklaşık 1 saattir araştırıyorum ve gözüme 3 laptop kestirdim bu modelleri yazacağım şimdi fakat sizin alıp veya beğenipte bence bunu al daha iyi dediğiniz bir laptop varsa lütfen yazın
Not: Abim AutoCAD programını kullanacağını söyledi onunda hafiften bi sistem gereksinimlerini de aşağıya yazıyorum önerilenlere en uygun laptopu yazarsınız sevinirim (ram yükseltme seceneği olan falan)
1) HP 255 G8 7N4W6AA (R5 5500u)
2) LENOVO V15 G4 AMN (R3 7320u)
3) ACER ASPİRE 3 A315-510P-38X0(İ3-N305)
Not:Laptopların işlemcilerini benim de baktığım modeli tam bulabilmeniz için yazdım
Not:HP'nin laptopu vergi indiriminde üst sınırdan 100 lira fazlaymış
ÖNERİLERİNİZİ VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle selamün aleyküm herkese abime vergi indiriminden faydalanabileceğimiz bir laptop almak istiyoruz bunun için yaklaşık 1 saattir araştırıyorum ve gözüme 3 laptop kestirdim bu modelleri yazacağım şimdi fakat sizin alıp veya beğenipte bence bunu al daha iyi dediğiniz bir laptop varsa lütfen yazın
Not: Abim AutoCAD programını kullanacağını söyledi onunda hafiften bi sistem gereksinimlerini de aşağıya yazıyorum önerilenlere en uygun laptopu yazarsınız sevinirim (ram yükseltme seceneği olan falan)
1) HP 255 G8 7N4W6AA (R5 5500u)
2) LENOVO V15 G4 AMN (R3 7320u)
3) ACER ASPİRE 3 A315-510P-38X0(İ3-N305)
Not:Laptopların işlemcilerini benim de baktığım modeli tam bulabilmeniz için yazdım
Not:HP'nin laptopu vergi indiriminde üst sınırdan 100 lira fazlaymış
ÖNERİLERİNİZİ VE FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM
AutoCAD 2023 için Özelleştirilmiş Araç Setleri dahil sistem gereksinimleri (Windows)
İşletim Sistemi64-bit Microsoft® Windows® 11 and Windows 10 version 1809 or above. See Autodesk's Product Support Lifecycle for support information.
İşlemciBasic: 2.5–2.9 GHz processor (base) ARM Processors are not supported.
Recommended: 3+ GHz processor (base), 4+ GHz (turbo)
BellekBasic: 8 GB
Recommended: 16 GB
Ekran ÇözünürlüğüConventional Displays:
1920 x 1080 with True Color
High Resolution & 4K Displays:
Resolutions up to Resolutions up to 3840 x 2160 (with capable display card)

Ekran KartıBasic: 1 GB GPU with 29 GB/s Bandwidth and DirectX 11 compliant
Recommended: 4 GB GPU with 106 GB/s Bandwidth and DirectX 12 compliant
Disk Alanı10.0 GB (suggested SSD)
AğSee Autodesk Network License Manager for Windows
İşaretleme AygıtıMS-Mouse compliant
.NET Framework.NET Framework version 4.8 or later

hp 255 g8 kullanıyorum işlemci internette dolaşırken 89 dereceye ulaşıyor ve sesli çalışıyor bilgin olsun ayrıca içerisindeki m2 ssd hızı %90 hız kaybı yaşadı haziran ayında almıştım üstelik cihazı

hp 255 g8 kullanıyorum işlemci internette dolaşırken 89 dereceye ulaşıyor ve sesli çalışıyor bilgin olsun ayrıca içerisindeki m2 ssd hızı %90 hız kaybı yaşadı haziran ayında almıştım üstelik cihazı
O zaman alınmaz abi hadi m.2 ssd yi değiştiririm gb arttırmak icin ama internette dolasırken 89 derece olması baya saçmaymış verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram yükseltme seçeneği Hp 255 g8
Ama en sorunlusuda oymuş :D

Aleykümselam kardeşim
Bunu da düşünebilirsin sonradan ram arttırabilirisn yanlış bilmiyorsam
Abi ram arttırabiliyorsam bu güzel olur teşekkür ederim önerin için

Alanlar da hiç bu tip yorum görmedim. 256 gb ssd tabii ki devamlı yazma işlemi yaparsan performans kabı olur. N11, hb, trendyol yorumlarını oku.

Daha iyi bilen biri varsa söyleyebilir ben internetden aratıp bulduğumu sana attım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri