Intel ARC A750 Alınır mı ?

beatsquar

80+
Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar Intel ARC A750 alınır mı? Uzun zamandır ekran kartı ihtiyacım var fakat bir türlü ihtiyacımı gideremedim şu anda ekonomik olarak iyi durumda değilim ve fiyat performans olarak bu ekran kartı önüme çıktı.
Aranızda bilgisi olan , daha önce bu ekran kartını kullanmış , kullanan varsa bilgilendirebilir mi şuanda bir sitede 5.699 TL sizin yorumlarınıza göre hemen satın almayı veya vazgeçmeyi düşünüyorum şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar Intel ARC A750 alınır mı? Uzun zamandır ekran kartı ihtiyacım var fakat bir türlü ihtiyacımı gideremedim şu anda ekonomik olarak iyi durumda değilim ve fiyat performans olarak bu ekran kartı önüme çıktı.
Aranızda bilgisi olan , daha önce bu ekran kartını kullanmış , kullanan varsa bilgilendirebilir mi şuanda bir sitede 5.699 TL sizin yorumlarınıza göre hemen satın almayı veya vazgeçmeyi düşünüyorum şimdiden teşekkürler.
hocam 1 haftada 400 tl zam geldi dahada zam gelmeden alman lazım

hocam 1 haftada 400 TL zam geldi dahada zam gelmeden alman lazım
intel işlemci kullanıyorum uzun süredir fakat ekran kartında hiç ismini duymamıştım araştırana kadar driver falan olsun sorun çıkarmaz değilmi

Bütçe yoksa alınır kardeşim alınır. İleride güncellemelerle daha iyi performanslara gelecek buna eminim. Kağıt üstünde fiziksel donanımları diğerlerinden çok daha iyi. İnanıyorum ilerideki yazılımsal güncellemelerle çok daha iyi olacak

performansı gayet iyi donanım arşivi video yapmıştı geçen haftalarda ordanda bakabilirsin güzel kart hocam
tamamdır çok teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için alıcam :)

Ben olsam 2.el kovalarim o paraya garantili 6600 yada 3060 düşer

Alınmaz aga başka soru? 6500XT alır keyfime bakardım arc serisi sıkıntı çıkartıyor eğer sıkıntıya dayanırım ileriki zamanlarda kullanılır olur gibi.

Alinir 3060 muadili, ayrica son driverlarla baya performansi duzeldi

Daha dün biri driver guncellerken ekranı simsiyah olmuş görüntü alamıyordu 😂
O munferit bir olay 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3060 12gb 192bit vs 4060 8gb 128bit hakkinda ne diyorsun @MrCodeX

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,026
Üyeler
186,430