Komando41.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,317
yapma denendi
çeken hafta vurdum memnunum hocamuzun saç kullanıyorum çok fazla zamanımı alıyor, ileri zamanda mı uzatsam şuan çok kararsızım makine yanımda ne yapsam 3e mi vursam
Yakışana var yakışmayana var. Size yakışmışyok la ne cesareti on numara oluyo. asiri rahat aga sampuan derdi yok saclar bozulacak diye bere takmama derdi yok super
eyvallah kirkor kardesYakışana var yakışmayana var. Size yakışmış
buzz cut yap geç. ben de saçım belli uzunluğa gelince artık yapıyorum o uzunluğa gelince uğraşmak istemiyorsun artık. ilk yaptığımda baya rahatlamıştım bu konuda.uzun saç kullanıyorum çok fazla zamanımı alıyor, ileri zamanda mı uzatsam şuan çok kararsızım makine yanımda ne yapsam 3e mi vursam
hocam bu videoya bnzeyecekson karar olarak 0a vurup jiletlemeye karar verdim akşama değişim fotolarını atarım uzundan kele
saçın üzerinde emeğim var resmen ama karar versim direkt kökten kazıtacamkulaklarım kepçe ve burnum kemerli o yüzden hep özenip yaptıramadığım bir şey. bi kere yaptım pandemide hayatımda hiç bukadar rahat bi saç görmemiştim hocam. yakışıyorsa net kestir gitsin bere falan takarsın en kötü ne olabilir kökü sende.
Delikanlı adam uzun saç kullanmaz kuzen takıl kısa yakişikli değilsen bile saçla olcak iş değil pek uzatmak istiyorsan bile bakım şart aga kız gibi bakıcaksın tabi ilerde askerlite var birden kesincede koyar insana en iyisi askerden sonra uzatuzun saç kullanıyorum çok fazla zamanımı alıyor, ileri zamanda mı uzatsam şuan çok kararsızım makine yanımda ne yapsam 3e mi vursam
en iyisi reis benimde bi süredir deli gibi aklımdan çıkmıyor 3e vurup şapkayla takılırım en kötü diye düşünüyorumsaçın üzerinde emeğim var resmen ama karar versim direkt kökten kazıtacam
hocam hangi ildesiniz bi saplak atmak isterim