saçı 3e vurayım mı? (0a vurdum 🤯)

uzun saç kullanıyorum çok fazla zamanımı alıyor, ileri zamanda mı uzatsam şuan çok kararsızım makine yanımda ne yapsam 3e mi vursam
buzz cut yap geç. ben de saçım belli uzunluğa gelince artık yapıyorum o uzunluğa gelince uğraşmak istemiyorsun artık. ilk yaptığımda baya rahatlamıştım bu konuda.

kulaklarım kepçe ve burnum kemerli o yüzden hep özenip yaptıramadığım bir şey. bi kere yaptım pandemide hayatımda hiç bukadar rahat bi saç görmemiştim hocam. yakışıyorsa net kestir gitsin bere falan takarsın en kötü ne olabilir kökü sende.

kulaklarım kepçe ve burnum kemerli o yüzden hep özenip yaptıramadığım bir şey. bi kere yaptım pandemide hayatımda hiç bukadar rahat bi saç görmemiştim hocam. yakışıyorsa net kestir gitsin bere falan takarsın en kötü ne olabilir kökü sende.
saçın üzerinde emeğim var resmen ama karar versim direkt kökten kazıtacam

uzun saç kullanıyorum çok fazla zamanımı alıyor, ileri zamanda mı uzatsam şuan çok kararsızım makine yanımda ne yapsam 3e mi vursam
Delikanlı adam uzun saç kullanmaz kuzen takıl kısa yakişikli değilsen bile saçla olcak iş değil pek uzatmak istiyorsan bile bakım şart aga kız gibi bakıcaksın tabi ilerde askerlite var birden kesincede koyar insana en iyisi askerden sonra uzat

IMG_3178.jpeg
IMG_3177.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,827
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri