heroesturkey
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 321
ne kadar süresi var hocam?
Stoğu bitti agam.ne kadar süresi var hocam?
İlk alışveriş indirimi ile 50ye geliyor.İndirimsiz 104tl yazıyor vergi eklenmedi daha. Bir arkadaş hepsiburada linki atmıştı ordan almak daha mantıklı.
ahh be. EyvAllah agam. Aralık 8 23'e kadar vakit var gibi yazıyor görselde. Stok gelirse kaçırmamak lazım.Stoğu bitti agam.
Ilk siparisle herseyle 48tlİndirimsiz 104tl yazıyor vergi eklenmedi daha. Bir arkadaş hepsiburada linki atmıştı ordan almak daha mantıklı.
İlk alışveriş indirimi ile 50ye geliyor.
Hocam ilk sipariş hakkını yazıcı da kullandı ise diye dedim ben. Biliyorum yaniIlk siparisle herseyle 48tl
aktif 4 sipariş 4 hesap bu da 5. olacaktıMurat hocam adamsınız not tutmami kolaylaştıracak bir alet. Teşekkür ederim.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaçıncı hesapta attı banı ben 2 hesap açtım 2 aktif siparişim varda.
Bu Bilgiyi Mağazadan Aldım.aktif 4 sipariş 4 hesap bu da 5. olacaktı
Alamayanlar Üzülmesin En Fazla 3 Haftaya Stok Gelir Bende Alamadım Zaten
gümrükten aynı tc ile kaç ürün gelebiliyor aylık bir bilginiz var mı , birde farklı tc ama aynı adres olursa gümrükte sorun oluyor mu biliyor musunuz. Bu işleri biliyor gibisiniz de size sorayım dedimaktif 4 sipariş 4 hesap bu da 5. olacaktı
Alamayanlar Üzülmesin En Fazla 3 Haftaya Stok Gelir Bende Alamadım Zaten
Bu Bilgiyi Mağazadan Aldım.
aynı tc ile 5 ürün geçebiliyor her ay gümrükten mx 2 adet aynı üründen alabilirsiniz farklı TC aynı adres olursa sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorumgümrükten aynı tc ile kaç ürün gelebiliyor aylık bir bilginiz var mı , birde farklı tc ama aynı adres olursa gümrükte sorun oluyor mu biliyor musunuz. Bu işleri biliyor gibisiniz de size sorayım dedim![]()
Yazıcı ile deneyip bize bilgi verirseniz çok iyi olur. Bir sıkıntı çıkmassa 48 tl ye rulo baya ucuza gelir.Hepsiburadadan aldığım rulolar geldi bile (48tl)