batutasdemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Kabloyu açıkta bıraktım. Herhangi bir yerden geçirmedimKabloyu nerden geçirdin
Kabloyu açıkta bıraktım. Herhangi bir yerden geçirmedimKabloyu nerden geçirdin
Memnun musun soğutucudan benim işlemci boşta 60 derece yükte 80 i geçtiği için soğutur mu şüpheliyim.Kabloyu açıkta bıraktım. Herhangi bir yerden geçirmedim
Alıntıyı görüntüle
benim işlemcim ryzen 5 3600. Boşta 70 80 gördüğü zamanlar oldu. Yük altında 90+ oluyordu kesin. mx-4 2019 edition ve bunu aldım. Yük altında maks 75 gördüm.Memnun musun soğutucudan benim işl
Memnun musun soğutucudan benim işlemci boşta 60 derece yükte 80 i geçtiği için soğutur mu şüpheliyim.
O Maşallah çok iyiymiş Ben içinde gelen termal macunu kullanırım. Biraz hazırlıksız yakalandım bir gün açtım pc yi normalden 15 derece daha çok ısınıyordu. Bende stok bitmeden alayım dedim ama içindeki macunda 3 ay götürse yeter banabenim işlemcim ryzen 5 3600. Boşta 70 80 gördüğü zamanlar oldu. Yük altında 90+ oluyordu kesin. mx-4 2019 edition ve bunu aldım. Yük altında maks 75 gördüm.
içinden gelen termal macun aşırı kötü. Tavsiye etmiyorumO Maşallah çok iyiymiş Ben içinde gelen termal macunu kullanırım. Biraz hazırlıksız yakalandım bir gün açtım PC yi normalden 15 derece daha çok ısınıyordu. Bende stok bitmeden alayım dedim ama içindeki macunda 3 ay götürse yeter bana
lNn işlemci çıktıKabloyu açıkta bıraktım. Herhangi bir yerden geçirmedim
Alıntıyı görüntüle
Bir baktım az kalmıştı diğer yerin oturmasına işlemci çıktı yerindeniçinden gelen termal macun aşırı kötü. Tavsiye etmiyorum
hocam işlemciyi nasıl çıkardınlNn işlemci çıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir baktım az kalmıştı diğer yerin oturmasına işlemci çıktı yerinden
Knk yine işlemci çıkti 1 tanesi hafif yamuldu duzeltim denemicen bir daha ne yapcamzorlaya zorlaya takacaksın dostum. evde biri varsa ondan destek iste. ben yanlış soğutucu almayı düşünmeye başlamıştım en son dediğim gibi bi kişiye arka tarafı desteklemesini söyledim. bastırdım ve girdi
Kanka ben babamdan yardım aldım üstten bastırdım sonra alttan mandalı taktım birinden yardım al tak çünkü zor değilKnk yine işlemci çıkti 1 tanesi hafif yamuldu duzeltim denemicen bir daha ne yapcam