anakartım b450m s2h fark olmaz diyorlar doğru mu?Kullaklik olarak indirimlerden cloud Alpha almanızı öneririm
yoksa bende alpha almayı düşünüyorumanakartım b450m s2h fark olmaz diyorlar doğru mu?
hocam mouseta hiç bir problem var mı yada olmasaymış daha iyi olurmuş falan dediğinizAlpha alin bence de cok dahs guncel.Alpha s kullanmaktayim sorunuz varsa cevaplarim.Ayni zamanda zowie ec1 de kullaniyorum yine onun hakkinda da sorunuz varsa alabilirim
anakartım b450m s2h yinede alpha mı alıyım?Alpha alin bence de cok dahs guncel.Alpha s kullanmaktayim sorunuz varsa cevaplarim.Ayni zamanda zowie ec1 de kullaniyorum yine onun hakkinda da sorunuz varsa alabilirim
Alpha al zaten anakartın sesi iyihocam mouseta hiç bir problem var mı yada olmasaymış daha iyi olurmuş falan dediğiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakartım b450m s2h yinede alpha mı alıyım?
hocam csgo oynuyorsanız nasıl bir performansı var?Alpha alin bence de cok dahs guncel.Alpha s kullanmaktayim sorunuz varsa cevaplarim.Ayni zamanda zowie ec1 de kullaniyorum yine onun hakkinda da sorunuz varsa alabilirim
Oynuyorum hocam.Sana şöyle anlatıyım cloud alpha için:hocam csgo oynuyorsanız nasıl bir performansı var?
teşekkürler bilgin içinde deathadder v2nin sensörü daha iyi diyorlar sence onu mu almalıyım zowie mi ve forumda bir arkadaş var aramızda kalsın razer tournament edition fanboy her yerde onu öneriyor güvenemiyorum ona alpha mı alsam o razerı mıOynuyorum hocam.Sana şöyle anlatıyım cloud alpha için:
Zaten anakartındaki ses kartı fena değil onla idare edersin ayrıca ileride ek olarak hyperxin ses kartını alabilme şansın da var 250tlye satıyolardı.Bunun yanında mousea gelince + ve - lerini yazıyım sana
-leri:
1-Mouse topu ve yandaki iki tuş 1990 yılından kalma gibi basım hissi çok ama çok kötü
2-Birazcık toz tutuyo siyah oldugu i,çin de bayağı bir belirgin oluyor
3-Yazılımı yok ve dpi seçeneklerin sınırlı fakat onu oyunların sensitiviysi ile dengeliyorsun kolayca.
+ları:
1-Sensörü gayet yeterli ve güzel.
2-Bu söyleyeceğime belki inanmayacaksın fakat mouseun tüm -sini götüren bir + bana kalırsa ki o da mouseun hissiyatı ve ergonomisi.Yani elimde mouse yokmuş gibi akıp gidiyor o kadar değişik ki tutuşu cidden elimin altında mouse oldugunu unutuyorum
Sonuca gelirsek ben de cs oynuyorum ve mousetan mıdır bilmem aldığımdan beri güzel maçlar çıkarıyorum bir de sens düşürdüm eskiden çok yüksek senselerde oynardım onunda etkisi olmuştur tabi.Yani rekabetçi oyunlar için alınabilir.Fakat yok yanına tuş atıyım yok RGB önemlidir yazılım lazım diyen biri zaten bu mousea bakmaz bile.Elim 20 cm ec1 kullanıyorum ve tam oturuyor elime.Tüm deneyimlerim bunlar umarım yardımcı olmuşumdur.
peki csgo için zowie ec2 mi alıyım deathadder v2 mi (ele oturması falan problem değil yani hangisi daha iyi)Kulaklık kaliteli, ama bence Gaming Gecesi`nden indirim kovalayın
Hocam deathadder kullanmadım hiç fakat zowienin tüm +larını da -lerini de yazdım.Sensörü bulunamayacak bir sensör değil zowieyi iyi yapan şey ergonomisi.peki csgo için zowie ec2 mi alıyım deathadder v2 mi (ele oturması falan problem değil yani hangisi daha iyi)
hocam bende şuan rival 300s var serçe parmağım dışarıda kalıyor zowiede böyle bir durum var mı?Hocam deathadder kullanmadım hiç fakat zowienin tüm +larını da -lerini de yazdım.Sensörü bulunamayacak bir sensör değil zowieyi iyi yapan şey ergonomisi.