Ayrıca şuan ben dahil rtx3060 li g870 kasalı modelinden 3 kişide var. 3 ude sorunsuz şimdilik 8 aydır kullanılıyorexcalibur girme kronik çok sıkıntısı var başın ağrır
valla ben şahsen görmedim iyi diyen varsada iyice araştır derim modelin incelemelerini o modeli kullanan kişilerin yorumlarına v.sYüksek modelleri iyi diyorlardı sanki.
ExcaliburArkadaşlar sıfırı 47 bin TL olan bi laptop var Excalibur G911 serisi. 2 haftalık sıfır ben 32 den alacağım. Alınır mı?
I7 13700HX
Rtx 4060
32 GB RAM
1 TB M2 SSD
16 inç 2K 165Hz ekran
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Excalibur tavsiye etmiyorum. Kendi düşüncem. Donanım arşivi videolarından HP victus yeni modeli hoşuma gitti. Sıcaklık değerleri watt değerleri çok hoşuma gitti. Alacağınız laptopun ekran kartı watt değerinin yüksek olmasına ve sıcaklık değerlerinin düşük olmasına dikkat ediniz. Videolardan işlemci ve ekran kartı sıcaklık değerlerine bakın.Arkadaşlar sıfırı 47 bin TL olan bi laptop var Excalibur G911 serisi. 2 haftalık sıfır ben 32 den alacağım. Alınır mı?
I7 13700HX
Rtx 4060
32 GB RAM
1 TB M2 SSD
16 inç 2K 165Hz ekran
.
Casper değilse iyi fiyat Caspersa bedava olsa almamMarka bağımsız sorayım o zaman 13700hx, rtx 4060, 32 Ram
32 bin TL fiyat nasıl bir laptopta
Tekrar belirtiyorum bende 1, ortağımda 1, lise arkadaşımda 1 toplam 3 tane g870 modeli var sorun yok. Bu alacağımda olabilir mi tabi ki olabilir. Ben ona takılmıyorum. En iyi markayı da alsam olabilir çünküGünde yaklaşık 5 ile 10 pc toplayıp satan biriyim yılda 1000 taneden fazla laptop elimden geçiyor bu güne kadar casper hangi marka modeli denk geldiyse hepsinde problem yaşadım ve geçen ay itibari ile dükkana casper ürünlerini sokmuyorum Alacağın laptop Marka modelini şikayet varda arattırarak kontrol edebilirsin Örnek olarak 1 tane bırakıyorum.
Alıntıyı görüntüle
belirtmene gerek yokTekrar belirtiyorum bende 1, ortağımda 1, lise arkadaşımda 1 toplam 3 tane g870 modeli var sorun yok. Bu alacağımda olabilir mi tabi ki olabilir. Ben ona takılmıyorum. En iyi markayı da alsam olabilir çünkü
Huaweiler nasıl hocam bu konuda genel bilgi almak için soruyorumGünde yaklaşık 5 ile 10 pc toplayıp satan biriyim yılda 1000 taneden fazla laptop elimden geçiyor bu güne kadar casper hangi marka modeli denk geldiyse hepsinde problem yaşadım ve geçen ay itibari ile dükkana casper ürünlerini sokmuyorum Alacağın laptop Marka modelini şikayet varda arattırarak kontrol edebilirsin Örnek olarak 1 tane bırakıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Casper değilse iyi fiyat Caspersa bedava olsa almam![]()