RED DEAD REDEMPTİON 2 bu fiyata alınır mı??

sabanozsu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Sizce bu fiyata alınır mı? yada kış indirimlerinimi beklemek mantıklı olur ?

Ekler

• Screenshot_2023-12-08-00-50-14-209_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2023-12-08-00-50-14-209_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    1 MB · Hit: 34,920
Konu başlığını görünce rdr2 herhangi bir fiyata alınır zaten dedim içimden, öyle bir fiyatı hak ediş :D Alınır hocam tavsiye ederim.

Kaçırma derim Rockstarın şu zamana kadarki Şaheseridir Tahtını gta6 ya bırakıcak ileride (grafiksel açıdan ama hikaye konusunda ne olur bilemem)
ki kendim 85 saat oynadım sana şöyle diyebilirim benim gibi ruhsuz bir adamı bile ağlatmayı başaran bir oyun kendisi ilk chapter yavaş geçsede oyun chapter 2 ile beraber açılıyor

Konu başlığını görünce rdr2 herhangi bir fiyata alınır zaten dedim içimden, öyle bir fiyatı hak ediş :D Alınır hocam tavsiye ederim.
Ahahahha :) aldım hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaçırma derim Rockstarın şu zamana kadarki Şaheseridir Tahtını gta6 ya bırakıcak ileride (grafiksel açıdan ama hikaye konusunda ne olur bilemem)
ki kendim 85 saat oynadım sana şöyle diyebilirim benim gibi ruhsuz bir adamı bile ağlatmayı başaran bir oyun kendisi ilk chapter yavaş geçsede oyun chapter 2 ile beraber açılıyor
Ah bee :( bakalım bende nasıl etki yapacak

hocam key satan sitelerde daha ucuza bulunabilir gibi ya da epic yıl başı indirimlerinde

Rdr2 alınır hocam 180 saatim var güzel oyun duygulandırdı beni bu oyun.

Hocam zaten şu anki rdr2 fiyatlandırmasında bize yönelik herhangi bir indirim söz konusu değil yani amerikada 60 dolarda satıldığı gibi bizde de aynı şekilde 60 dolardan satılıyor ve aynı indirim şu anda bizde de bulunmakta. Bu fiyattayken (20 dolar) bence kaçırmayın alın geçin amma velakin Epicgames'teki kış indirimlerini beklerseniz oradan da alabilirsiniz bir ihtimal daha uygun fiyata düşebilir.

Alınır. İngilizcen varsa ve hikayeli oyun seviyorsan her "cut scene"de "skip" yapmayacaksan her kuruşuna değer.

Son düzenleme:
Ahahahha :) aldım hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ah bee :( bakalım bende nasıl etki yapacak
Sana önerim oyunu valorantçılar gibi oynama, slow ve ağırbaşlı oynamaya çalış zevki ordan çıkıyor, yeni nesil gençler içine etti şuanda online girince soğudum oyundan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri