Alınır. Kış indirimlerinde de bu fiyata düşer büyük ihtimalle. Bekleme boşu boşuna.Sizce bu fiyata alınır mı? yada kış indirimlerinimi beklemek mantıklı olur ?
19 dolara iner. RDR2 standart olarak %67 indirim alıyor her indirim döneminde.Hocam beklersem acaba ne kadara iner
Kaçırma derim Rockstarın şu zamana kadarki Şaheseridir Tahtını gta6 ya bırakıcak ileride (grafiksel açıdan ama hikaye konusunda ne olur bilemem)Sizce bu fiyata alınır mı? yada kış indirimlerinimi beklemek mantıklı olur ?
AhahahhaKonu başlığını görünce rdr2 herhangi bir fiyata alınır zaten dedim içimden, öyle bir fiyatı hak edişAlınır hocam tavsiye ederim.
Ah beeKaçırma derim Rockstarın şu zamana kadarki Şaheseridir Tahtını gta6 ya bırakıcak ileride (grafiksel açıdan ama hikaye konusunda ne olur bilemem)
ki kendim 85 saat oynadım sana şöyle diyebilirim benim gibi ruhsuz bir adamı bile ağlatmayı başaran bir oyun kendisi ilk chapter yavaş geçsede oyun chapter 2 ile beraber açılıyor
Hayırlı olsun güzel tercihAhahahhaaldım hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ah beebakalım bende nasıl etki yapacak
Hocam zaten şu anki rdr2 fiyatlandırmasında bize yönelik herhangi bir indirim söz konusu değil yani amerikada 60 dolarda satıldığı gibi bizde de aynı şekilde 60 dolardan satılıyor ve aynı indirim şu anda bizde de bulunmakta. Bu fiyattayken (20 dolar) bence kaçırmayın alın geçin amma velakin Epicgames'teki kış indirimlerini beklerseniz oradan da alabilirsiniz bir ihtimal daha uygun fiyata düşebilir.Sizce bu fiyata alınır mı? yada kış indirimlerinimi beklemek mantıklı olur ?
Sana önerim oyunu valorantçılar gibi oynama, slow ve ağırbaşlı oynamaya çalış zevki ordan çıkıyor, yeni nesil gençler içine etti şuanda online girince soğudum oyundan.Ahahahhaaldım hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ah beebakalım bende nasıl etki yapacak