sabanozsu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 157
Arkadaşlar bugün bir sistem topladım çok uyguna fakat aklıma şimdi iki şey takıldı bu soğutucu ve bu ekran kartı bu kasaya girermi ?
Girer diye tahmin ediyorum sıvı sağutma 2 fanlı zaten o rahat girerArkadaşlar bugün bir sistem topladım çok uyguna fakat aklıma şimdi iki şey takıldı bu soğutucu ve bu ekran kartı bu kasaya girermi ?
Hocam ben baktimda Max 330 diyor yabancı bir kaynakta ekran kartı uzunluğu 322 diyor sığarmıki kablo falanda geliyorsa sorun olurmuGirer diye tahmin ediyorum sıvı sağutma 2 fanlı zaten o rahat girer
Ekran kartı ise tamı tamına oturur gibi
Yani bende ilk defe böyle birşeye cevap veriyorum ama ekran kartının kasaya girmesi önemli kablolar hal edilir ama siz ben risk almak istemiyorum diyorsanız başka ekran kartlarına bakabilirsin örnek olarak 4060 2 fanlı model öneririm performansı gösterdiğiniz ekran kartından iyi midir bilememHocam ben baktimda Max 330 diyor yabancı bir kaynakta ekran kartı uzunluğu 322 diyor sığarmıki kablo falanda geliyorsa sorun olurmu
Hocam sistemi aldım sorun ordaYani bende ilk defe böyle birşeye cevap veriyorum ama ekran kartının kasaya girmesi önemli kablolar hal edilir ama siz ben risk almak istemiyorum diyorsanız başka ekran kartlarına bakabilirsin örnek olarak 4060 2 fanlı model öneririm performansı gösterdiğiniz ekran kartından iyi midir bilemem
Hocam sistemi çok ucuza aldimSoğutucu ve ekran kartı kasaya sığar ama kasa ve soğutucu alınmaz kötü iade et.
Soğutucu ve ekran kartı kasaya sığar ama kasa ve soğutucu alınmaz kötü iade et.
Ne aldınız tam olarak ne kadara aldınızHocam sistemi aldım sorun orda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sistemi çok ucuza aldim
Anladım hocam yani ozaman geldiği zaman denersiniz başka çare yok olmadı kasayı iade edebilirsiniz edemiyorsanız ise başka bir kasa alana kadar uzay montaj kullanırsınız.Hocam sistemi aldım sorun orda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sistemi çok ucuza aldim
Bakicam hocam sistem tam olarak bu kasaya sığar inşallahAnladım hocam yani ozaman geldiği zaman denersiniz başka çare yok olmadı kasayı iade edebilirsiniz edemiyorsanız ise başka bir kasa alana kadar uzay montaj kullanırsınız.
Çok güzel bir sistem toplamışsınız zaten hayırlı olsun kasayı fazla dert etmeyin önemli olan iç donanımlarBakicam hocam sistem tam olarak bu kasaya sığar inşallah
GüzelBu kasa nasıl hocam bilgin varsa kasa hakkında![]()
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr