Çözüldü✓ Sıvı soğutmalı PC kurulumu 1500 TL ?

m.eminayas

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
289
İyi akşamlar arkadaşlar, bir süredir pc güncellemek için parça temin ediyordum sona gelince kurulum için yaşadığım şehirde, merkezi lokasyonda, güvenilir bir bilgisayarcıdan fiyat aldım kurulum 500, format 500 ve sıvı soğutma kurulumu içinde ilave 500 tl olmak üzere toplam 1500 tl fiyat verdi. Açıkçası pahalı geldi, şehrimde Vatan Pc harici kurumsal firma bulunmuyor, daha önce kurulum için yardım alan var mı, bilgi verebilir misiniz?

İyi akşamlar arkadaşlar, bir süredir pc güncellemek için parça temin ediyordum sona gelince kurulum için yaşadığım şehirde, merkezi lokasyonda, güvenilir bir bilgisayarcıdan fiyat aldım kurulum 500, format 500 ve sıvı soğutma içinde ilave 500 TL olmak üzere toplam 1500 TL fiyat verdi. Açıkçası pahalı geldi, şehrimde Vatan Pc harici kurumsal firma bulunmuyor, daha önce kurulum için yardım alan var mı, bilgi verebilir misiniz?
?????? NE ???? Aşırı yüksek fiyat. Güvenilir? Kesinlikle değil. Toplasan 30dk almıyacak bir işlem için 1500tl???

Dolandırıcıya bak :D

İyi akşamlar arkadaşlar, bir süredir pc güncellemek için parça temin ediyordum sona gelince kurulum için yaşadığım şehirde, merkezi lokasyonda, güvenilir bir bilgisayarcıdan fiyat aldım kurulum 500, format 500 ve sıvı soğutma içinde ilave 500 TL olmak üzere toplam 1500 TL fiyat verdi. Açıkçası pahalı geldi, şehrimde Vatan Pc harici kurumsal firma bulunmuyor, daha önce kurulum için yardım alan var mı, bilgi verebilir misiniz?
Hocam hangi sehirdeyseniz yazın orada olan bilen bir arkadaş yardımcı olsun isterseniz. Ancak bence video izleyerek rahatça yapabilirsiniz.

İyi akşamlar arkadaşlar, bir süredir pc güncellemek için parça temin ediyordum sona gelince kurulum için yaşadığım şehirde, merkezi lokasyonda, güvenilir bir bilgisayarcıdan fiyat aldım kurulum 500, format 500 ve sıvı soğutma kurulumu içinde ilave 500 TL olmak üzere toplam 1500 TL fiyat verdi. Açıkçası pahalı geldi, şehrimde Vatan Pc harici kurumsal firma bulunmuyor, daha önce kurulum için yardım alan var mı, bilgi verebilir misiniz?
Tek başına bile yaparsın

En sonunda olacağı o kasa fiyatına kurulum olmaz yani
Zor birsey değil zaten eğer nefes alıp verebiliyor şu icebiliyorsan bunuda yaparsın ha 1 saate yapmazsın 3 4 saate yaparsın ama yaparsın yani

Trabzon çevresinde olan forumdan biri çıkar umarım . 1500 fiyat ne para yağıyormu.

Geri