Kredi kartı ile para atılmıyor.Naysa kredi kartı ile para yatırıcam daha sonra bunu taksite bölebilir miyim? olup olmadığını nasıl öğrenirim.
Paparadan Naysa para atacaksan olur. Kredi kartı ile atacaksan onda da olmaması gerek. Banka kartı şart sanırım.Papara olurmu?
Büyük ihtimalle böyle yapıcam. Paparaya kredi kartı ile para yatırılabiliyormuş kredi kartı ile yatırıp daha sonra taksitlendirme yapabilirmiyim diye düşünmüştüm. Nakit avans en iyi seçenek sanırımKredi kartı harici taksitle alışveriş yapamazsın. En iyi ihtimalle taksitli nakit avans çekip sanal bankaların kartlarına para transferi yapabilirsin.
Büyük ihtimalle böyle yapıcam. Paparaya kredi kartı ile para yatırılabiliyormuş kredi kartı ile yatırıp daha sonra taksitlendirme yapabilirmiyim diye düşünmüştüm. Nakit avans en iyi seçenek sanırım
Taksitli nakit avans baktım min 3 taksit oluyor bana 2 taksit lazım 3-4 ay uğraşamam. Yukarda dediğim gibi paparada olurmu acaba bilemedim.Sadece kredi kartıyla taksitlendirme yapabilirsin. En iyi seçenek nakit avans olacaktır. Faiz oranı oldukça düşük oluyor ama gününde ödemeniz gerekli.
Taksitli nakit avans baktım min 3 taksit oluyor bana 2 taksit lazım 3-4 ay uğraşamam. Yukarda dediğim gibi paparada olurmu acaba bilemedim.
Nasıl yani kredi kartı ile naysa para yatırıp mobil uygulamadan taksitlendirme mi?