Buna bakayım
O naystan para çekme olayını maaşınız varsa çalışansanız yapıyorlarmış, daha dün bankaya gittim. Normal kredi gibi çalıştığı için herkese verilmiyormuşDirekt Nays'ın kendisinden para çekebilirsiniz. Birkaç ay önce eklendi bu özellik.
O naystan para çekme olayını maaşınız varsa çalışansanız yapıyorlarmış, daha dün bankaya gittim. Normal kredi gibi çalıştığı için herkese verilmiyormuş
Aynen olmuyorO naystan para çekme olayını maaşınız varsa çalışansanız yapıyorlarmış, daha dün bankaya gittim. Normal kredi gibi çalıştığı için herkese verilmiyormuş
Bende şuan kredi kartı var sadece amacım taksit ile oyun alabilmek. Bunun içinde kredi kartı ile naysa veya paparaya para yatırıp bunu taksitlendirebilirmiyim bunun cevabını arıyorumön ödemeli kartlarda taksit olmuyor kredi kartlarinda taksit yaparsın banka kartlarinda kullandığın bankaya göre özel taksit seçenekleri oluyor ön ödemeleri kartlarda sadece banka kartından hesaptan yada atm den para yüklersin
cevabı çok basit kredi kartından satin alırsın uygulama üzerinden taksitlendirirsin ama daha fazla ödemiş olursun diğer türlü nays papara bırt zırtta taksit yokAynen olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende şuan kredi kartı var sadece amacım taksit ile oyun alabilmek. Bunun içinde kredi kartı ile naysa veya paparaya para yatırıp bunu taksitlendirebilirmiyim bunun cevabını arıyorum
heh bu cevabı arıyordum bende sağolun kesin olur değilmicevabı çok basit kredi kartından satin alırsın uygulama üzerinden taksitlendirirsin ama daha fazla ödemiş olursun diğer türlü nays papara bırt zırtta taksit yok
kesin olur diyemem bankaya göre değişiklik gösterebilir ben garanti kullanıyorum eğer maaşlı bir yerde çalışıyorsan maaş aldıgın banka üzerinden satınheh bu cevabı arıyordum bende sağolun kesin olur değilmi
satın derken hocam anlamadımkesin olur diyemem bankaya göre değişiklik gösterebilir ben garanti kullanıyorum eğer maaşlı bir yerde çalışıyorsan maaş aldıgın banka üzerinden satın
satın yazmışım ya satın alın olacaktısatın derken hocam anlamadım
Kredi kartı annemin üstüne maaşda alıyor. Nays veya paparaya kredi kartından para yatırırsam mobil uygulamadan taksite bölebilirim o zamansatın yazmışım ya satın alın olacaktı
bro anlatamiyorum sanırım kredi kartindan atamazsın banka kartı olacak 2 si farklı şeyler yada banka hesabından atacanKredi kartı annemin üstüne maaşda alıyor. Nays veya paparaya kredi kartından para yatırırsam mobil uygulamadan taksite bölebilirim o zaman