Neler Yeni

Kredi Kartından Naysa veya Paparaya Para Atıp Taksitlendirme Olurmu?

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bekir Emir
Direkt Nays'ın kendisinden para çekebilirsiniz. Birkaç ay önce eklendi bu özellik.
O naystan para çekme olayını maaşınız varsa çalışansanız yapıyorlarmış, daha dün bankaya gittim. Normal kredi gibi çalıştığı için herkese verilmiyormuş

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
O naystan para çekme olayını maaşınız varsa çalışansanız yapıyorlarmış, daha dün bankaya gittim. Normal kredi gibi çalıştığı için herkese verilmiyormuş

Aynen, herkese verilmiyor. Belli bir gelirinizin olduğunu doğrulamaları gerekiyor.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Aynen olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ön ödemeli kartlarda taksit olmuyor kredi kartlarinda taksit yaparsın banka kartlarinda kullandığın bankaya göre özel taksit seçenekleri oluyor ön ödemeleri kartlarda sadece banka kartından hesaptan yada atm den para yüklersin
Bende şuan kredi kartı var sadece amacım taksit ile oyun alabilmek. Bunun içinde kredi kartı ile naysa veya paparaya para yatırıp bunu taksitlendirebilirmiyim bunun cevabını arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Melik
epic de nays ödemeyi iş bankası seçeneğinden mi yapmalıyım ?

WhoCares

80+ Gold
Aynen olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende şuan kredi kartı var sadece amacım taksit ile oyun alabilmek. Bunun içinde kredi kartı ile naysa veya paparaya para yatırıp bunu taksitlendirebilirmiyim bunun cevabını arıyorum
cevabı çok basit kredi kartından satin alırsın uygulama üzerinden taksitlendirirsin ama daha fazla ödemiş olursun diğer türlü nays papara bırt zırtta taksit yok

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
cevabı çok basit kredi kartından satin alırsın uygulama üzerinden taksitlendirirsin ama daha fazla ödemiş olursun diğer türlü nays papara bırt zırtta taksit yok
heh bu cevabı arıyordum bende sağolun kesin olur değilmi

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
kesin olur diyemem bankaya göre değişiklik gösterebilir ben garanti kullanıyorum eğer maaşlı bir yerde çalışıyorsan maaş aldıgın banka üzerinden satın
satın derken hocam anlamadım

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
satın yazmışım ya :kekw: satın alın olacaktı
Kredi kartı annemin üstüne maaşda alıyor. Nays veya paparaya kredi kartından para yatırırsam mobil uygulamadan taksite bölebilirim o zaman

WhoCares

80+ Gold
Kredi kartı annemin üstüne maaşda alıyor. Nays veya paparaya kredi kartından para yatırırsam mobil uygulamadan taksite bölebilirim o zaman
bro anlatamiyorum sanırım kredi kartindan atamazsın banka kartı olacak 2 si farklı şeyler yada banka hesabından atacan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,845
Üyeler
161,350
Son üye
1yourgrace
Top Bottom