Turabi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,176
direk f310/710 düşürmeye çalış bu bütçede nerede oturuyorsunuz ?
kanka bunun aynısı daha ucuza satılıyor fiyatı yüksek diye daha iyidir diye düşünme ben aynısını 310 liraya almıştım amazondan birebir aynı bununla
710 daha mı iyidirek f310/710 düşürmeye çalış bu bütçede nerede oturuyorsunuz ?
Orjinal gibi duruyorÇakma bir ürüne bu paraları vermek bence mantıklı değil 100 200 üstüne koyup daha düzgün bir şey alınabilir.
Orjinal değiller tabi ama F710 da tavsiye etmem kütük gibi joystick kullanışlı değil. 500TL bandındaki joystickler yan sanayi oluyor ama gayet iş görür ürünler. Alınabilir ürünler. Deneyimlediğim bir ürün de bu var mesela sorunsuz kullandım.710 daha mı iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orjinal gibi duruyor
Orjinal ne önerirsiniz hocamOrjinal değiller tabi ama F710 da tavsiye etmem kütük gibi joystick kullanışlı değil. 500TL bandındaki joystickler yan sanayi oluyor ama gayet iş görür ürünler. Alınabilir ürünler. Deneyimlediğim bir ürün de bu var mesela sorunsuz kullandım.
Bütçe tam olarak ne bilmiyorum ama 2000TL altına orjinal alınabilir bir kol yok neredeyse. Xbox 9.nesil kampanyaya giriyordu o da 1800-1900 a satılıyorduOrjinal ne önerirsiniz hocam
O zaman attığım ürün gibi kaliteli yan sanayi kol almak daha mantıklı.Bütçe max 1000 hocam o beni baya aşar
Tavsiye etmem dediğim gibi eski bir model, kullanış olarak el ağrıtıyor tuşlar gereksiz sert. Kaliteli bir hissiyat vermiyor açıkçası. Ama orjinal takıntım var marka olsun diyorsan o zaman al tabiPeki f710 alsam nasıl olur