Muhammed100192
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 461
Daha önce far cry oyunu oynamadım epicten almayı düşünüyorum da sadeve far cry 6 alıp oynasam oynanır mı sizce iyi mi sarar mı
bügün oyun gamepass a geliyor gamepass al daha iyiDaha önce far cry oyunu oynamadım epicten almayı düşünüyorum da sadeve far cry 6 alıp oynasam oynanır mı sizce iyi mi sarar mı
Gamepass 140 150 mi neydi oyun 130 a geliyo bari benim olur daha iyi değil mi gamepass de şuan oynayacağım başka oyun da yokbügün oyun gamepass a geliyor gamepass al daha iyi
Farcry gibi copy paste bir oyunu bitirdikten sonra bir daha girmiyorsun zaten siz bilirsinizGamepass 140 150 mi neydi oyun 130 a geliyo bari benim olur daha iyi değil mi gamepass de şuan oynayacağım başka oyun da yok
Farcry gibi copy paste bir oyunu bitirdikten sonra bir daha girmiyorsun zaten siz bilirsiniz
teşekkür ederim pek sıcak bakmıyordum almasam daha iyimişubisoft 67 TL ye vermişti o zaman almıştım. Onun dışında 175 TL verip alınmaz bence
yani oynamak istersen gamepass te mevcut 1 ay kiralayıp diğer oyunlarla birlikte arada giderteşekkür ederim pek sıcak bakmıyordum almasam daha iyimiş
FC6 berbat bir oyun fakat ilk kez Far Cry oynayacak birisi eğlenerek oynar. Biz FC3'ten beri aynı şeyi oynadığımız için bıktık artık Far Cry oyunlarından.Daha önce far cry oyunu oynamadım epicten almayı düşünüyorum da sadeve far cry 6 alıp oynasam oynanır mı sizce iyi mi sarar mı