Çok fazla macun sürmüşsündür ya da vidaları tam sıkmamış olabilirsinAmd ryzen 5 3500x işlemci mevcut stok fan bıos menüsünde 30 pc yi açtığım da 55 60 70 80 dereceler arası geziniyor macunu yeni değiştirdim neden oluyor lüften yardımcı olun
İkiside tam ayarında reis 2 kere ayarladımÇok fazla macun sürmüşsündür ya da vidaları tam sıkmamış olabilirsin
Bios menüsünde 29 30 Windows açıldığında 75 bile görüyor boşta lütfen yardımcı olunİkiside tam ayarında reis 2 kere ayarladım
yenimi böyle oldu eskiden soğukmu çalışıyorduİkiside tam ayarında reis 2 kere ayarladım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bios menüsünde 29 30 Windows açıldığında 75 bile görüyor boşta lütfen yardımcı olun
Bilen birine tekrar göster bence yanlış olmuş.İkiside tam ayarında reis 2 kere ayarladım
Bios menüsünde 29 30 Windows açıldığında 75 bile görüyor boşta lütfen yardımcı olun
Sahte majun?İkiside tam ayarında reis 2 kere ayarladım
Yok reis baktımGörev yöneticisinden işlemcinin yüzde kaç kullandığına bak. Yüksek işlemci kullanımı varsa o sıcaklıklara çıkabilir.
Pc yi yeni aldım 2.el hiç bakmamıştımyenimi böyle oldu eskiden soğukmu çalışıyordu
Bilmiyorum arkadaş verdi macunuSahte majun?
Reis kontrol ettik bence sıkıntı yok daBilen birine tekrar göster bence yanlış olmuş.
evet reisSoğutucun ile alakalı olabilir stok soğutucu mu?
Stok soğutucu ile boşta 80° C yine de görmezevet reis
2 tip stok soğutucu var. Biri ince biri daha kalın kalın olanların göbeğinde bakır blok var ondan değilse ısınır.evet reis
Neyi default yapcam reis bide performans düşermi2 tip stok soğutucu var. Biri ince biri daha kalın kalın olanların göbeğinde bakır blok var ondan değilse ısınır.
Bios ayarlarını da default yapın. Ezbere bilmiyorum ama bios ta bir özellik vardı işlemciyi son hızda çalışıyor onu kapatın
Reis bende onu anlamıyorum var bi sıkıntıStok soğutucu ile boşta 80° C yine de görmez